Knoflooklasagne

Vanavond weer eens bij Michiel en Emma gegeten. En dat was zoals altijd weer een goeie keus! Lekker eten, drank en gezelligheid. Op het menu stond knoflooklasagne met megasalade.

Wat heb je nodig?Knoflooklasagne

  • Prutje van flink wat tenen gefruite knoflook, gebakken met ui, gepelde tomaten, gehakte olijven, kruiden, zout en peper
  • Bechamelsaus, evt met wat kaas erin
  • Opgewarmde diepvriesspinazie, gemengd met huttenkase en zout+peper
  • Lasagneblaadjes
  • Geraspte kaas

 

Maken

Begin met een laagje tomatenknoflookmengsel, dan laagje lasagneblaadjes. Dan spinaziemengsel en laagje blaadjes, en zo door. Eindig met een laag bechamelsaus en daaroverheen de kaas. 30-40 minuten in de oven op +/- 175 graden. 

Serveren met een lekkere grote salade met rucola, tomaat, paprika, komkommer, prei, feta en olijven.

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment