An Apple A Day: Hippe Utrechtse concept store 4 kids

Deze week ontdekte ik bij toeval een reuzehippe winkel in Utrecht. Waar vroeger een oude garage zat, bleek opeens een trendy concept store voor kids te zijn geopend. Ik heb natuurlijk even nieuwsgierig rondgeneusd en met de leuke eigenaresses gebabbeld. Wat een leuke winkel! Een shopwalhalla voor ouders (moooooie spulletjes!) en fijne speelplaats voor de kindjes. Omdat ik deze ontdekking natuurlijk niet voor mezelf kan houden hierbij als tip voor alle Utrechtse ouders (en iedereen die weleens in Utrecht komt).

Lomogram_2013-12-22_02-25-06-PM[1]

De concept store heet An Apple A Day. De winkel heeft zijn deuren eind november geopend in de wijk Wittevrouwen in Utrecht. Achter het concept zitten twee enthousiaste moeders, die het ondernemersavontuur aan wilden gaan. In de winkel vind je nieuwe en tweedehands  kinderkleding, van mooie merken zoals Mini Rodini en Imps&Elfs. Daarnaast kun je er volop hippe spulletjes shoppen, zoals stoeltjes, tassen en koffiekopjes met vrolijke prints.

Lomogram_2013-12-22_02-36-44-PM[1]

Er is niet alleen veel zorg besteed aan het assortiment, ook de aankleding van de winkel is helemaal in de concept store stijl. Hierbij is veel rekening gehouden met kinderen die in de winkel lekker moeten kunnen spelen. Zo zijn er bakken met kleding op hoge poten, waar aan de onderkant spiegeltjes en magneetjes zijn geplakt (ideetje uit de creatieve koker van de mannen van ZakenMaker & Atelier GSBRT). Hierdoor ontstaat onder de kledingbakken en speelparadijs voor kindjes.

An Apple A Day Concept Store 4 Kids

Bij het fenomeen concept store gaat het om de ‘shopping experience’, en je kunt in zo’n winkel dan ook meer dan alleen winkelen. An Apple A Day combineert de winkel met een ergotherapiepraktijk voor kinderen. Daarnaast organiseren ze regelmatig workshops, feestjes en andere leuke activiteiten voor kinderen en ouders. An Apple A Day heeft een levendige Facebookpagina waarop alle activiteiten worden aangekondigd.

An Apple a Day Concept Store 4 Kids

Je vindt An Apple A Day aan de Obrechtstraat 36 in de wijk Wittevrouwen in Utrecht (telefoonnummer: 06-14899275). De winkel is woensdag t/m vrijdag open van 10-17.30 uur en zaterdag tot 17 uur. Meer info vind je op de Facebookpagina van An Apple A Day. 

Lomogram_2013-12-22_02-38-06-PM[1]

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.