Budgetvondst voor de kinderkamer: Schattige kinderposters van Lemniscaat

Volgens mij vindt iedereen het leuk om het kamertje van zijn kind mooi te maken. Vrolijke spulletjes, wat kleurrijks aan de muur, een fijn plekje voor je kind creëren is leuk om te doen en helemaal niet moeilijk. Het aankleden van een kinderkamer hoeft ook absoluut niet duur te zijn. Dat bewijst maar weer deze budgetvondst, die ik graag met jullie deel!

Ik was voor mijn dochtertje op zoek naar een konijnenposter van het boek ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, want zij is groot fan van “Nonijn”. Via Google kwam ik op de site van Lemniscaat, waar ik een mooie poster met de cover van het boek vond. De poster kostte maar 2,50 euro. Ik dacht eerst dat het een foutje was, maar nee : ). Toen ik daarna ontdekte dat Lemniscaat een enorme collectie schattige kinderposters bleek te verkopen was het hek redelijk van de dam en een paar dagen later arriveerde een koker vol vrolijke kinderposters bij mij thuis.

De kinderposters van Lemniscaat zijn gebaseerd op de prachtig geïllustreerde covers van de kinderboeken die zij verkopen. Er zitten naast ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ nog veel meer bekende kinderboeken tussen. Als je kinderen bepaalde favoriete boeken hebben van Lemniscaat is het natuurlijk helemaal leuk om die posters aan de muur te hangen. En zoals gezegd, de posters zijn helemaal niet duur.

Hieronder een kleine impressie van de posters op de kamers van mijn kinderen. Cute, toch?

De kinderposters van Lemniscaat kosten 2,50 euro en zijn te koop via de webwinkel van uitgeverij Lemniscaat

 

Grote kinderposter dierenLemniscaat
Dubbelzijdige XL-poster Springende pinguins (140×92 cm), deze kost 3,95 euro

 

Grote kinderposter slaap kindje slaap Lemniscaat
Lieve kinderposter ‘Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap’

 

Grote kinderposter giraffe Lemniscaat
Schattige poster met diertjes
Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

 • De tip was blijven hangen en heb nu éindelijk een jaar na je post alsnog een aantal posters besteld voor op onze meidenkamers :-).

 • 1 COMMENT

  1. Jolanda 09 juni - 2017 Reply

   De tip was blijven hangen en heb nu éindelijk een jaar na je post alsnog een aantal posters besteld voor op onze meidenkamers :-).

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.