Design voor de kinderkamer

Vanwege de aanstaande komst van ons derde kindje moest er in huis wat geschoven worden. Kasper en Marie zijn samen op een kamer gaan slapen, de baby krijgt de oude kamer van Marie. Voor de kindjes hartstikke gezellig, en voor mij een leuke kans om weer eens wat in huis te veranderen. Een duo-kinderkamer om te pimpen én ik kon weer los gaan om een lief babykamertje te creëren!

Nou ben ik niet zo’n big spender, en ik hou ook heel erg van tweedehands spulletjes. Maar toch, af en toe iets echt moois kopen is wel erg leuk. Sparen voor iets wat echt mooi is en lang meegaat voelt beter dan een winkelmandje vol goedkope spullen. De kinderkamer-shuffle was een mooie aanleiding om hier weer eens over na te denken.

Het mailtje van Flinders woonwinkel met de vraag of ik hun assortiment met design voor de kinderkamer wilde reviewen, kwam dus eigenlijk precies op het juiste moment. Ik heb de webshop doorgespit en o wat veel moois! Met al mijn zwangerschapshormonen kon ik totaal niet kiezen wat ik nou de leukste meubeltjes en accessoires vond. Dus zie hier een collage van mijn 7 favorieten uit de winkel van Flinders. Ga je binnenkort ook een kinderkamertje maken of pimpen, dan hoop ik dat mijn selectie je inspireert!

Flinders favorieten voor kinderen en baby's Mary J. Blog

Mijn 7 favorieten voor baby’s en kinderen van woonwinkel Flinders

  1. Heerlijk katoenen babydekentje ‘Village’, van het Deense Sebra. In paarse en blauwe uitvoering en tweezijdig te gebruiken.
  2. Tof poezenstoeltje in mooi geel, welke peuter wil hier niet op zitten? Kinderstoel Julian van Magis, ook in rood en groen.
  3. Prachtige Ferm Living wandlamp voor de kinderkamer. Naast deze eiken ‘Air Balloon’ nog meer vormen en kleuren.
  4. Superstoer dekbed voor kleine ruimtereizigers. Astronaut kinderdekbed van het Nederlandse merk Snurk.
  5. Lieve gehaakte zachte pop Lily van Sebra. Verkrijgbaar in allerlei schattige uitvoeringen.
  6. Gekleurd zacht bolletjeskleed Pinocchio van Hay, eyecatcher én perfecte speelplek voor in de kinderkamer.
  7. Geweldige dinosaurus spiegel van Sebra. Hier zal je kleintje vaak in kijken!

Je shopt al dit leuks via de categorie Kinderkamer op Flinders.nl.

Flinders design voor de baby- en kinderkamer

Bij Flinders vind je allerlei soorten design voor de kinderkamer, van accessoires van 10 euro tot grote meubels van tientallen euro’s. Voor elk budget en voor elke smaak wat wils. Ze hebben een groot assortiment aan behang voor de kinderkamer, veel hippe dekbedovertrekken, vrolijke lampen, mooie design meubeltjes en leuke kadootjes en accessoires. Je vindt er hippe merken als Sebra, Ferm Living, Vitra, Snurk en KEK Amsterdam. En wil je voor jezelf nog wat leuks, ze hebben ook van alles voor je eigen huis en tuin : ).

PS1: Omdat ik een vraag had over mijn bestelling heb ik ook nog even de klantenservice uitgetest. En dat vind ik ook nog wel even het vermelden waard hier, zo aardig en snel word je niet vaak geholpen!

PS2: Omdat ik jullie zo leuk vind, heb ik een deel van mijn Flinders waardebon omgezet in kadootjes om weg te geven aan mijn lezers. Er komt dus binnenkort weer een super leuke giveaway aan! Stay tuned : )

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Flinders
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.