Supercute kerststal van Dick Bruna

Vandaag zette ik de kerstboom op en natuurlijk mocht daarbij ons kerststalletje van Dick Bruna niet ontbreken. Ken je dit kerststalletje al? Het is superschattig en een ware hit bij baby’s, peuters en kleuters. De typische Dick Bruna figuurtjes spreken tot de verbeelding van kindjes en ze kunnen bijna niet kapot.

Toen mijn zoontje Kasper net 1 jaar was kocht ik het kerststalletje. Hij riep destijds al enthousiast bรจรจรจh naar de schaapjes. Ook legde ik hem uit dat een van de 3 koningen ook Kasper heet, maar dat snapte hij toen nog niet echt. Wel werd het poppetje uitvoerig geproefd en door de kamer gesmeten, wat hij allemaal overleefde. Dat was met de koning uit de antieke kerststal van m’n ouders vast heel anders afgelopen. Een echte kids-proof kerststal dus!

Inmiddels is Kasper al weer 4 en speelt hij nog steeds met het kerststalletje. Vandaag wilde hij het precies zo opbouwen als het plaatje op de doos, en heeft hij helemaal zelf het stalletje in elkaar gezet. Koning Kasper vond hij cool.

De kindvriendelijke Dick Bruna kerststal zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier bij baby’s, peuters en kleuters. De set bestaat uit 14 houten figuurtjes en een houten kerststalletje. De figuurtjes zijn ongeveer 3 tot 9 cm hoog. De kerststal is te koop bij Bol.com.

Fijne kerst!

Kerststal Dick Bruna

 

\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

 • 2 COMMENTS

  1. Marije 11 december - 2013 Reply

   Ow, wat schattig! Ik zou bijna willen dat ik religieus was ๐Ÿ™‚

   • nicolette 11 december - 2013 Reply

    Cute he ๐Ÿ™‚

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.