DIY houten letterbak pimpen

Sinds mijn kleine boefje kan kruipen, verdwijnen mijn rondslingerende sleutels steeds vaker in laatjes, bakjes en andere hoeken van het huis. Hoog tijd dus voor een vaste sleutelplek waar de kleine meneer niet bij kan. Van een vriend kreeg ik een houten letterbak. Zo’n standaard houten wandkastje van de Xenos, erg praktisch maar niet direct een interieurjuweeltje te noemen.

Het letterkastje vroeg er gewoon om om flink gepimpt te worden, dus heb ik me vol overgave van mijn beste creabea kant laten zien. En wat blijkt: een nietszeggende houten letterbak kun je heel gemakkelijk zelf omtoveren in een vrolijk wandkastje. Na een paar avonden schuren, verven, knippen en plakken was dit het resultaat. Erg hip, al zeg ik het zelf!

De letterbak is te koop bij Xenos, de blauwe verf komt van de Hema (echt een mooie blauwe kleur) en de kaarten komen van Flying Tiger (tiger.dk).

Tip: ook erg leuk voor in de baby- of kinderkamer!

DIY houten letterbak pimpen

DIY houten letterbak pimpen

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.