Dopper: hippe waterflesjes voor een goed doel

Wie kent ze niet, de kleurrijke waterflesjes van Dopper. Je hebt er vast mensen mee zien lopen, op je werk, in de sportschool of in de trein. Hoewel het al een tijdje een hit is, heb ik er pas laatst eentje gekocht (zelfs als blogger over hippe dingen loop je weleens achter de feiten aan ; )). Aan mijn groene flesje hing een kaartje met het verzoek om de wereld te vertellen over Dopper. Drinken uit een Dopper flesje is namelijk drinken voor een goed doel! Als blogger kon ik dit ‘spread the word’-verzoekje natuurlijk niet afwijzen en daarom hierbij de Dopper als kadotip voor de aanstaande Sint- en kerstdagen (en natuurlijk alle dagen daarbuiten).

Dopper flesje
Dopper flesje

Met het waterflesje van Dopper kun je gezien worden: het is een leuk ding met z’n strakke design in vrolijke kleuren. In de standaard Dopper Original flesjes past een halve liter water. Ze zijn er in wit, blauw, roze, groen en oranje en ze kosten 12,50 euro. Daarnaast is er een simply red limitid edition (winnaar van een design award) en de nieuwste toevoeging aan het assortiment is een grotere versie (800 ml) van roestvrijstaal, de Dopper Steel. Deze kost 25 euro. Voor een persoonlijke touch kun je je flesje laten bedrukken (ook leuk als relatiegeschenk!). Alle flesjes kunnen in de vaatwasser. Hip en handig dus!

Het hele project Dopper heeft een uiterst duurzaam tintje. Doel van de mensen van Dopper is het terugdringen van de grote berg plastic afval die wij met z’n allen produceren √©n het stimuleren van het drinken van kraanwater. Met je Dopper fles in je tas hoef je immers geen wegwerpwaterflesjes te gebruiken en je vult ‘m gemakkelijk bij onder de kraan. Er is zelfs een app waarmee je gratis watertappunten over de hele wereld kunt vinden. Daarnaast steunt Dopper met de opbrengst van de flesjes onder meer waterprojecten in Nepal.¬†Hartstikke leuk dus, naast een hip flesje in je tas ook nog duurzaam bezig!

De flesjes zijn te koop in verschillende winkels. Je kunt ze ook online bestellen bij Dopper zelf. Neem een kijkje op www.dopper.nl and see for yourself!

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.