Flying Tiger: de ideale kadootjeswinkel

Uit Scandinavië komt altijd veel hips. Om hippe Scandinavische spulletjes te bemachtigen hoeven we gelukkig niet altijd naar het hoge Noorden af te reizen, want zo nu en dan komt er wat naar Nederland overgewaaid. Een leuke Scandinavische winkel is Flying Tiger. Deze Deense keten is sinds 2008 ook in Nederland te vinden. Naast een vestiging in mijn hometown Utrecht (jee!) zijn er onder meer winkels in Rotterdam, Eindhoven en Arnhem.  De winkel doet een beetje denken aan een mix van Hema, Ikea en Xenos.  Hippe, grappige maar ook handige spulletjes, en alles is er helemaal niet duur. Wat mij betreft een ideale winkel voor kadootjes, er is voor iedereen wel wat te vinden. Alvast een tip dus voor de aankomende Sinterklaas- en kerstshopping.

Bij mijn laatste bezoekje aan Flying Tiger in Utrecht kwam ik naar buiten met o.a. een superschattig groen fleecedekentje met vogels, fluorroze ‘sokjes’ voor stoelpoten, muurstickers met gekleurde monsters voor Kasper, stickers met roze snorren om mijn laptop te versieren, en ansichtkaarten met kleurrijke grafische prints voor mijn DIY letterkastje. Ik zag op de site dat de novembercollectie veel leuks biedt, dus ik ga gauw weer kijken!

Stoelsokken van Flying Tiger
Stoelsokken van Flying Tiger
Schattige fleecedeken van Flying Tiger
Schattige fleecedeken van Flying Tiger
Vrolijke kaarten van Flying Tiger
Vrolijke kaarten van Flying Tiger

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.