Geen stress met gefeliciTAART

Ik ben een ontzettende zoetekauw, en ik laat dus ook geen gelegenheid voorbijgaan om een lekker taartje te eten. Taarten bakken vind ik bovendien super leuk om te doen. Vroeger dook ik dan ook voor elke feestelijke gelegenheid mijn keuken in, om er uren later met een heerlijk baksel weer uit te komen. Maar, zoals veel van jullie vast zullen herkennen, soms zitten er gewoon té weinig uren in een week om al dit soort ballen in de lucht te houden. En sinds ik moeder ben lijkt dit probleem nog wel veel vaker voor te komen. Bepaalde dingen schieten er dan toch gewoon bij in. Herkenbaar, hopelijk ;-). Wil je het een beetje volhouden (in mijn geval als werkende moeder met 3 kleine kids) dan moet je soms een beetje creatief worden en accepteren dat dingen anders gaan dan vroeger.

De afgelopen tijd waren mijn 3 kinderen én ikzelf jarig, en was het dus een aaneenschakeling van verjaardagen, traktaties op school, kinderfeestjes, afscheidsfeestjes op de crèche, trakteren op het werk, en ga zo maar door. Zelfs voor een bakliefhebber als ik was dit iets te veel van het goede. Ik redde het gewoon echt niet om mijn ‘zij bakt altijd alles zelf’-imago in de lucht te houden. En dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet, wij moeders moeten het onszelf niet al te moeilijk maken vind ik!

Dus wat deed ik, ik bestelde voor het eerst een mooie foto-taart. Online, gewoon vanachter mijn laptopje op de bank. Geen stress, geen gedoe, met een paar muisklikken was het geregeld. Kinderen blij (want, hoe gaaf, hun foto er op!), ik blij (want, meer tijd over voor andere dingen), iedereen blij! En niemand die zei: ‘hee, maar jij maakt het toch altijd zelf?!’. Hoe simpel kunnen dit soort ‘life-hacks’ toch zijn, je moet er alleen even op over durven stappen :-).

Klinkt dit verhaal je als muziek in de oren? Probeer het ook eens uit! Bij gefeliciTAART vind je een heel uitgebreid assortiment aan taarten, cupcakes, tompoucen, chocolade en meer. Er staan allerlei soorten taarten op de site, voor elke gelegenheid en voor elk budget wat wils. Naast de klassieke slagroomtaarten verkopen ze ook marsepeintaarten, vlaaien en zelfs red velvet cake. Voor kinderen hebben ze schattige kindertaarten met bekende figuurtjes er op. Het allerleukste vind ik zelf toch wel de gepersonaliseerde taarten, waar je eigen foto op gedrukt wordt. Een taart bestellen is heel simpel, met de aanwijzingen op de website is het in een mum van tijd geregeld.

Voor wie het een keertje wil proberen, heb ik ook nog een mooie kortingscode. Met de code taart15lekker krijg je 15 procent korting op je bestelling bij gefeliciTAART. De code is geldig t/m februari 2019.

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met gefeliciTAART. Foto’s zijn afkomstig van de website van gefeliciTAART.
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.