Winkel van TaaTaa: Geweldige knuffels voor je kleintje

Stel je de ideale babyknuffel voor: lief, zacht, kleurig en vrolijk. Zo eentje die onafscheidelijk gaat worden van je kleine jochie of meisje. Nou, die perfecte knuffel kwam ik zomaar opeens tegen toen ik op de website van De Winkel van TaaTaa stuitte. Zij verkopen werkelijk de cutest knuffels ever! Vaders, moeders en ouders to be, wil je jouw kindje verrassen met een lieve knuffel, dan moet je deze echt even bekijken.

TaaTaa

De Winkel van TaaTaa verkoopt allerlei baby- en kinderspulletjes, maar hun bekendste product zijn de gebreide design knuffels. De knuffels genaamd TaaTaa en NuhNuh zijn ontworpen door de eigenaars van de winkel. Deze stijlvolle knuffels zijn heerlijk zacht en geschikt voor kindjes vanaf 0 jaar. Wat TaaTaa en NuhNuh zo schattig maakt zijn de eenvoudige vorm, de felle kleuren, en het vrolijke gezichtje. Mijn zoontje moest erg lachen toen TaaTaa voor het eerst z’n hoofd om de hoek van de deur stak.

Kasper en TaaTaa
Kasper en TaaTaa

De makers van TaaTaa en NuhNuh zijn er erg goed in geslaagd om aan te sluiten bij de belevingswereld van kindjes. Het strakke maar toch heel vrolijke design van de knuffels is gebaseerd op het fenomeen koppoter. Een koppoter is een kindertekening van een kop met poten eraan, vaak een van de eerste dingen die kinderen tekenen. Daarnaast hebben de knuffels, aansluitend bij de voorkeur van kindjes voor gezichten, hele duidelijke ogen en een grote lachende mond.

Als je een knuffel koopt via de webshop, krijg je er ook een echtheidscertificaat bij, want elke knuffel is uniek. Op het certificaat kun je de naam van je kleintje en een tekstje laten zetten. Om het af te maken worden de knuffels ook nog eens leuk verpakt, waardoor het helemaal een feestje wordt om er een te ontvangen. Het pakketje past door de brievenbus en je kunt ze direct vanaf de website als kadootje op laten sturen. Een originele verrassing voor een pasgeboren baby’tje of een kinderverjaardag.

Neem gauw een kijkje op www.winkelvantaataa.nl en verras een kleintje met zo’n lieve knuffel!

TaaTaa

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.