Giveaway! Win een roze Wire Basket van Ferm Living

=> Update: deze winactie is inmiddels gesloten. Ik organiseer binnenkort weer een nieuwe, dus stay tuned! 

Wie jarig is trakteert! Voor mijn 34e verjaardag heb ik daarom een super leuke giveaway actie voor jullie georganiseerd, in samenwerking met MisterDesign. Ik mag aan een van jullie een prachtige roze mand ‘Wire Basket‘ van Ferm Living weggeven. Hoe je meedoet lees je helemaal onderaan deze blog, eerst wat meer over deze mooie opbergmand!

mand-ferm-living-mary-j-kinderkamer

Ik heb de mand zelf natuurlijk even uitgeprobeerd en hij staat eigenlijk overal in huis erg leuk. In de kinderkamers is het een super handige opberger voor speelgoed en in de badkamer een stylish plekje om je handdoeken in te leggen. In de woonkamer vind ik ‘m naast de bank heel handig voor dekentjes en natuurlijk is hij ideaal voor het eeuwig rondslingerend speelgoed. Helaas is mijn open haard er alleen nog maar in mijn dromen, anders had ik ‘m zeker vol brandhout naast de kachel gezet. Op de fotootjes zie je waar de mand in mijn huis al allemaal heeft gestaan. Ik kom er nog niet uit wat nou het mooiste plekje voor de mand is, eigenlijk wil ik ‘m in alle kamers wel neerzetten : )

mand-ferm-living-mary-j-woonkamer1

Wat feitjes op een rij over deze opbergmand: De mand is ontworpen door designer Trine Andersen. Zij is de oprichtster van het Deense merk Ferm Living, een merk dat nog veel meer mooie design opbergmanden verkoopt. De officiele naam van de mand is ‘Wire Basket S Roze’ en de afmetingen zijn 40 x 35 x 40 cm. De mand is van stevig metaal en de kleur is mooi subtiel roze, een beetje oud-roze. Een kleur die bij veel woonstijlen past. Je kunt de mand omgekeerd ook als krukje gebruiken of als bijzettafel, in combinatie met een houten bovenkant die je er los bij kunt kopen. Talloze mogelijkheden dus!

mand-ferm-living-mary-j-badkamer2

Giveaway / Winactie opbergmand Ferm Living

Dan nu de giveaway! Meedoen is super simpel:

 1. Volg Mary J. op Instagram en/of Facebook
 2. Volg MisterDesign op Instagram en/of Facebook
 3. Geef op mijn Instagram, Facebook of hier onder het blog een reactie waarin je schrijft waar jij de mand voor zou willen gebruiken

Meedoen kan tot en met 5 december 2016, daarna verloot ik de mand onder de deelnemers. Doe je mee?

ferm-living-mand-mary-j-inpakpapier

 

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

 • Ik volg jou en mister design al op instagram (@devosevelien) Ik zou het houten blad erbij kopen en de mand gebruiken als salontafeltje om dekentjes in op te bergen en tijdschriften uit te stallen.

 • Heel erg leuk die mand, en op het moment helemaal mijn kleur! Ik zou hem denk ik gebruiken voor onze overschot aan knuffels 🙂 de leukste mogen natuurlijk gezien worden en een plekje krijgen in deze mand. Maar ik hou ook van afwisseling, dus in de woonkamer zou ik hem ook heel tof vinden…? En gefeliciteerd!

 • Ha! Dit zou perfect kunnen zijn voor ons ‘probleem’. Ik heb namelijk 4 neefjes en nichtjes die regelmatig op bezoek komen. En daar is inmiddels een berg speelgoed en knuffels voor in ons appartement. Maar een echte opbergplek hebben we nog niet… dit zou een hippe uitkomst zijn!

 • Mijn dochter van 9 gebruikt graag al haar knuffels tegelijk als ze speelt en vindt het moeilijk om alles weer op te ruimen. Deze mand (haar lievelingskleur!) zou haar helpen haar kamer snel weer netjes te maken.

 • Ooooh ja, deze is leuk voor wintersjaals /mutsen /handschoenen in de winter, al mn lenteachtige kussentjes die niet allemaal op de bank passen kunnen er in de lente in pronken, in de zomer op z’n kop als bijzettafeltje bij de Indiase bedbank en in de herfst voor brandhout voor de pizzaoven. En hij is leuk om over te schrijven op m’n blog confettistories. Kortom multi purpose 😉

 • 14 COMMENTS

  1. Lin Megens 04 december - 2016 Reply

   Ooooh ja, deze is leuk voor wintersjaals /mutsen /handschoenen in de winter, al mn lenteachtige kussentjes die niet allemaal op de bank passen kunnen er in de lente in pronken, in de zomer op z’n kop als bijzettafeltje bij de Indiase bedbank en in de herfst voor brandhout voor de pizzaoven. En hij is leuk om over te schrijven op m’n blog confettistories. Kortom multi purpose 😉

   • nicolette 04 december - 2016 Reply

    Wauw! Aan ideeen geen gebrek bij jou 🙂 Leuk dat je meedoet Lin!

  2. Mieke Eefting 04 december - 2016 Reply

   Ooh wat een gave mand! Ik zou hem gebruiken in de woonkamer om mijn dekentjes voor op de bank in te bewaren ♡

   • nicolette 04 december - 2016 Reply

    Hi Mieke, leuk dat je mee doet! Hij is perfect voor dekentjes, dus fingers crossed 🙂

  3. Eveline 29 november - 2016 Reply

   Mijn dochter van 9 gebruikt graag al haar knuffels tegelijk als ze speelt en vindt het moeilijk om alles weer op te ruimen. Deze mand (haar lievelingskleur!) zou haar helpen haar kamer snel weer netjes te maken.

   • nicolette 29 november - 2016 Reply

    De mand is perfect voor knuffels! En super leuk dat je meedoet!

  4. Anna Noorda 28 november - 2016 Reply

   Ha! Dit zou perfect kunnen zijn voor ons ‘probleem’. Ik heb namelijk 4 neefjes en nichtjes die regelmatig op bezoek komen. En daar is inmiddels een berg speelgoed en knuffels voor in ons appartement. Maar een echte opbergplek hebben we nog niet… dit zou een hippe uitkomst zijn!

  5. Gerja Hofman 28 november - 2016 Reply

   Heel erg leuk die mand, en op het moment helemaal mijn kleur! Ik zou hem denk ik gebruiken voor onze overschot aan knuffels 🙂 de leukste mogen natuurlijk gezien worden en een plekje krijgen in deze mand. Maar ik hou ook van afwisseling, dus in de woonkamer zou ik hem ook heel tof vinden…? En gefeliciteerd!

   • nicolette 28 november - 2016 Reply

    Dankjewel Gerja! En de kleur is idd prachtig!

  6. Mirte 27 november - 2016 Reply

   Haha ik zou hem denk ik ook eerst overal uitproberen om vervolgens niet te kunnen kiezen waar die nou het leukste staat… ?

   • nicolette 27 november - 2016 Reply

    Haha die kans is groot ja 🙂 Leuk dat je meedoet!

  7. Evelien De Vos 27 november - 2016 Reply

   Ik volg jou en mister design al op instagram (@devosevelien) Ik zou het houten blad erbij kopen en de mand gebruiken als salontafeltje om dekentjes in op te bergen en tijdschriften uit te stallen.

   • nicolette 27 november - 2016 Reply

    Heel leuk idee Evelien, duimen maar!

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.