Grappige grote gieter in de vorm van een koffiepot (Lungo van Xala)

Het is heerlijk tuinweer in Nederland en dus kan ik op deze blog met hippe spulletjes eindelijk mijn superleuke grote koffiepotgieter aanprijzen. Deze grote plastic gieter van Lungo in de vorm van een koffiepot is een echt hebbeding. Superhandig om je plantjes lekker veel water te kunnen geven, maar bovenal reuzehip in je tuintje of op je balkon!

Twee jaar geleden werd de koffiepotgieter Lungo, ontworpen door de Belgische designer Davy Grosemans, genoemd in een piepklein rubriekje in de Volkskrant. Ik had nog nooit zo’n hippe gieter gezien dus ik stuurde een mail naar de Belgische verkoper Xala dat ik graag zo’n mooie koffiepotgieter wilde kopen. Hij bleek in 1 Nederlands tuincentrum te koop te zijn. Ik sprintte ernaartoe en sindsdien is de coole gieter in de vorm van een koffiepot een waar pronkstuk in mijn tuin.

Ik ben overduidelijk niet de enige die gecharmeerd is van de koffiepotgieter. De Lungo gieter van Xala is inmiddels, ruim 2 jaar na mijn zoektocht, een veelgezien accessoire in Nederlandse woonwinkels en tuincentra. Je ziet ‘m overal. De Lungo koffiepotgieter van Xala kost 30 euro en is verkrijgbaar in alle hippe kleuren van de regenboog maar ook gewoon in grijs of zwart. Voor elk wat wils!

Je shopt ‘m onder meer bij FonQ.nl en Bol.com.

Lungo gieter koffiepot van Xala

Share This Post:

Nicolette

 • 2 COMMENTS

  1. nicolette 11 juli - 2013 Reply

   super
   cool 🙂

  2. nicolette 11 juli - 2013 Reply

   Cool 🙂

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.