Grote kartonnen letters voor in huis

Toen mijn zoontje werd geboren, zei een collega dat ze als kado zijn naam in letters wilde geven. Ik was nogal verbaasd toen ze met een enorme tas aankwam, want ik verwachtte zo’n klein houten treintje van letters. Bij de Xenos had ze deze grote 3D kartonnen letters gevonden. Strak, simpel en groot, erg hip! De letters staan nu op een balk in mijn keuken. Als Kasper vanuit zijn box omhoog kijkt, kan hij ze precies zien.

Grote kartonnen letters

Ik heb de letters hun bruine kartonnen look laten houden, maar je kunt ze natuurlijk ook (samen met je kind) verven of versieren. De letters zijn niet alleen leuk voor in een baby- of kinderkamer, ook je woonkamer, slaapkamer of keuken fleurt ervan op! En natuurlijk zijn deze kartonnen letters ook zeer geschikt om saaie kantoren of bedrijfsruimtes mee te pimpen.

De kartonnen letters zijn zo’n 20 cm hoog en zijn te koop bij Xenos. Naast letters hebben ze ook kartonnen cijfers en dieren. Een kartonnen letter of cijfer kost 1,99 euro per stuk. Shop ze in de winkel of online op Xenos.nl.

Grote kartonnen letters van Xenos

Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter

Kinderkamer Kleine Zebra 300x250

Share This Post:

Nicolette

  • 1 COMMENT

    1. […] meest bezochte pagina op Reuzehip is mijn blog over kartonnen letters van de Xenos. Ik kreeg ze twee jaar geleden kado bij de geboorte van mijn zoontje en toen schreef ik er een […]

    Leave A Comment

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.