Een grote Nijntje lamp voor de kinderkamer

Nijntje Pluis, houden we niet allemaal van haar? Het schattige konijntje uit de bekende boeken van Dick Bruna is al generaties lang favoriet bij velen. Volwassenen genieten van het voorlezen van de verhaaltjes, de kindjes genieten van de avonturen van de lieve kleine Nijn. En ik als Utrechter ben natuurlijk trots dat het inmiddels wereldberoemde figuurtje geboren is in mijn woonplaats : ).

Mijn kindjes zijn ook dol op Nijntje. Als baby keken ze vanuit hun box naar een mobiel met kleine Nijntjes, toen ze iets groter werden las ik ze de verhaaltjes voor, later kwamen de filmpjes, de puzzels en noem het maar op. Naast de bekende boekjes kun je tegenwoordig werkelijk alles kopen van Nijntje. Van besteksetjes tot rugzakken, van badcapes tot spelletjes.

Naast alle leuke Nijntje spulletjes die we al hadden stond er lange tijd nog één Nijntje op ons verlanglijstje. Een grote Nijntje lamp voor in de kinderkamer. Ik had het al bij verschillende vrienden in hun babykamers gezien en steeds dacht ik, wauw wat een toffe lamp! Qua design zo sterk in z’n eenvoud en in uitstraling zo lief en herkenbaar voor de kindjes.

Toen mijn slecht slapende dochtertje ’s nachts laatst weer vroeg of er een lamp aan mocht, besloot ik dat de grote lichtgevende Nijn haar ’s nachts wel gezelschap zou kunnen gaan houden. Helaas voor ons is het echte doorslapen er nog niet van gekomen, maar Marie heeft wel veel plezier van haar grote vriendin Nijntje die als pronkstuk naast haar bedje staat. En zelf vind ik het natuurlijk gewoon een geweldige eyecatcher voor de kinderkamer, let’s be honest ; )

De 50 cm hoge Nijntje lamp is van het merk Mr. Maria en is te koop bij MisterDesign. Bij MisterDesign vind je nog veel meer design kinderlampen en design kindermeubels. Ze hebben ook vaak leuke sale!

nijntje-lamp-8

nijntje-lamp-7

nijntje-lamp-5

nijntje-lamp-1

nijntje-lamp-6

nijntje-lamp-3

nijntje-lamp-4

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.