Handig en mooi: speelgoedmand met dierenprint van 3 Sprouts

Sinds de komst van mijn kleine boy is er naast een hoop babygezelligheid ook een heleboel speelgoed mijn huis binnengekomen. Hoewel ik het binnen de perken probeer te houden kan ik toch niet altijd mijn shopbehoefte bedwingen. Het is nou eenmaal erg leuk om spulletjes voor je kleintje te kopen. Een bak duplo van Marktplaats, een lieve knuffel gehaakt door oma’s uit het lokale bejaardenhuis, of een speelgoedtelefoon met licht en geluid in de hoop dat ie jouw telefoon niet meer zo aantrekkelijk vindt (mijn laatste aankoop).

Met al het rondslingerend speelgoed ging mijn huis meer en meer op een creche lijken. Hoog tijd dus voor een avondje internetshoppen op zoek naar een hippe speelgoedmand om al het speelgoed handig in op te kunnen bergen. Ik viel al vrij snel voor de vrolijke grote speelgoedmanden van het Canadese merk 3 Sprouts. Er past super veel in, en ze zien er reuzehip uit met de schattige kleurrijke dierenprints (o.a. kameel, wasbeer, vos en aap). Echt een combi van praktisch en mooi, een handige speelgoedmand die gezien mag worden.

De speelgoedmanden van 3 Sprouts zijn gemaakt van organisch katoen en de afmetingen zijn 44 x 44 x 44 cm. De speelgoedmanden kosten 39,95 euro en zijn o.a. verkrijgbaar via FonQ.nl en Bol.com.

Speelgoedmand van 3 Sprouts

Share This Post:

Nicolette

 • Heel herkenbaar 🙂 De vervang telefoon werkt hier trouwens prima, al is een oude afgedankte mobiel wel een stuk interessanter dan de speelgoedvariant 😉 Deze manden zijn echt geweldig! Komt op mijn december verlanglijstje!

 • 2 COMMENTS

  1. Myrthe 30 oktober - 2013 Reply

   Heel herkenbaar 🙂 De vervang telefoon werkt hier trouwens prima, al is een oude afgedankte mobiel wel een stuk interessanter dan de speelgoedvariant 😉 Deze manden zijn echt geweldig! Komt op mijn december verlanglijstje!

   • nicolette 30 oktober - 2013 Reply

    Leuk! De manden zijn echt superfijn en mooi en ze kunnen tegen een stootje. Goed idee voor je verlanglijstje!

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.