Hip én kidsproof: GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Wie mij al langer volgt weet dat ik een voorliefde heb voor reizen en nachtjes weg. Liefst natuurlijk met de kids erbij. Sinds zij er zijn kijk ik wel met een hele andere bril naar accommodaties voor onze (mini)vakanties. Ik kan dan ook urenlang googelen op zoek naar kindvriendelijke plekjes. En daarbij ben ik niet zo snel tevreden, want het moet natuurlijk niet alleen leuk zijn voor de kids, ikzelf heb ook zo mijn eisenpakket :). Het liefst dus hip en happening, flink kidsproof én betaalbaar. En dat is niet altijd makkelijk te vinden. Daarom deel ik altijd graag de pareltjes die ik na lang zoeken opduik. Hoeven jullie niet ook nog al die avonden te googelen :).

Mijn nieuwste pareltje is het hippe én kindvriendelijke GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Deze Brabantse plaats kent iedereen natuurlijk van de Efteling, en daar ligt dit recent geopende hotel inderdaad ook vlakbij. Op 500 meter afstand om precies te zijn. Zo’n vijf minuutjes lopen dus. Het GuestHouse Hotel, ofwel Hotel Efteling, heeft hiermee zijn eerste kidsproof punten al binnen. Want welk kind wordt er niet blij van de bekende Wereld vol Wonderen! Het hotel ligt niet alleen dicht bij de Efteling, ze bieden ook een speciaal Efteling arrangement aan waarbij je voordelig een bezoekje aan het park kunt combineren met een of meerdere overnachtingen.

Zespersoons stapelbed hotelkamer kindvriendelijk hotel Efteling Guesthouse Kaatsheuvel

Dit mooie hotel is pas net geopend (op 7 juni 2018) en alles is dus gloedjenieuw. Een fijn hip interieur en van alle moderne gemakken voorzien. Netflixen vanuit je bed? Geen probleem. Over bedden gesproken, ik werd echt enorm blij toen ik de kamers zag. Een zespersoons stapelbed, heb je ooit zoiets gezien? Hoe gaaf is het om met je hele gezin in een mega stapelbed te slapen! Ik ben vast niet de enige die dat erg cool vindt :). Er zijn 28 van deze BunkHouse Rooms in het hotel. Daarnaast zijn er nog kamers met een heerlijk tweepersoonsbed en een stapelbed voor de kids. En er zijn nog super riante kamers, haast appartementjes, waar je zelfs met 8 personen kunt slapen.

In die fijne hotelkamers met deze mooie bedden kun je natuurlijk heerlijk chillen, maar kinderen moeten er vaak toch wel even ‘uit’. Ook dat is geen punt bij dit hotel. Er is een ruime lounge met een huiskamerachtige sfeer en mooie speelplekjes voor de kinderen. Biertjes, appelsap en pizzaslices erbij, kan allemaal geregeld worden. Als het mooi weer is kun je met de kids lekker het dak op, want in de daktuin is het heerlijk relaxen. Terwijl de kinderen schommelen, van de glijbaan gaan of in de zandbak zitten, kun je zelf een potje biljarten, tafeltennissen, of natuurlijk lekker een boekje lezen :).

Tuin kindvriendelijk hotel Efteling Guesthouse Kaatsheuvel

Een fijne plek dus voor heel de familie. Mocht je een nachtje boeken, dan wens ik je vast een heerlijke (mini)vakantie! (en ik hoor natuurlijk graag achteraf hoe het was!)

Kijk voor meer info en boekingen op www.guesthousehotel.nl

Vierpersoons stapelbed hotelkamer kindvriendelijk hotel Efteling Guesthouse Kaatsheuvel

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Foto’s zijn afkomstig van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel.
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.