Hippe parasolletjes voor een zomerse dag

Gisteren liep ik met mijn schoonzusje Marije door de stad in de zomerse zon. Terwijl ik me driftig insmeerde met factor 30 om de kreeften-look te voorkomen, viste zij uit haar tas een parasolletje om hier vervolgens totaal relaxt mee door de stad te paraderen. Geen gedoe en gesmeer en toch beschermd tegen de zon, ideaal!

In vroeger tijden was de parasol vooral een fashion-accessoire voor de rijke dames, tegenwoordig zie je ‘m voornamelijk in het Aziatische straatbeeld (zelfs bij mannen). Ook duikt ie regelmatig op in foto’s van modebewuste celebrity’s en hippe bruidjes. Dat de gemiddelde Nederlander echter nog niet echt gewend is aan vrouwen met parasol in het straatbeeld, werd me al gauw duidelijk door de starende blikken en reacties van het Amersfoortse winkelend publiek.

Daarom op verzoek van Marije deze post, om de parasol eens even in een hip zonnetje te zetten. Want voor wie het nog niet wist: parasols zijn reuzehip en handig voor een zomerse dag! Je kunt natuurlijk je gewone parapluutje prima als parasol gebruiken, maar er zijn ook hele leuke parasolletjes te koop. Hierbij alvast wat hippe exemplaren op een rijtje!

Hippe parasols

  1. Prachtig blauw met kant, bij Bella Umbrella Shop
  2. Klassieke look met rozen, bij PluShop.nl
  3. Mooi roze en mooie vorm, bij ParaChique.nl
  4. Budgetprijsje en Aziatische looks, bij FopShop.nl
  5. Lief met vlinders en bloemetjes, bij Kleine Zebra
  6. Prachtig gehaakt, bij Etsy
  7. Cute roze met stipjes en kant, bij WeddingDeco.nl

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.