Hippe retro kinderspulletjes bij webshop leukekinderdingen.nl

Toen ik zwanger was heb ik heel wat avonden op de bank doorgebracht met de laptop op m’n dikke buik, rondsurfend naar leuke spulletjes voor m’n baby. Een van de webshops waar ik helemaal uit m’n dak ben gegaan is leukekinderdingen.nl. Een heerlijke shop vol met hippe en voornamelijk retro baby- en kinderspulletjes!

Verrukt over de hipheid en vol nostalgische gevoelens klikte ik het ene na het andere speelgoedje in m’n winkelwagen. Klik, daar ging de telefoon van Fisher Price waar ik zelf vroeger onafscheidelijk van was. Klik, daar ging de babygym die ik van mijn oude kinderfoto’s herkende. Klik, daar vloog zomaar een stoere houten blokkenkar in m’n wagentje. Wat een feest toen de volgende dag de postbode op de stoep stond met een enorme doos vol retro speelgoed en nostalgie! Inmiddels is Kasper de babygym alweer ontgroeid, maar binnenkort zal ik de Fisher Price telefoon tevoorschijn halen. Ik durf te wedden dat ie er net zo van geniet als z’n moeder 30 jaar geleden.

De webshop leukekinderdingen.nl is opgezet door twee moeders die het lastig vonden om origineel speelgoed voor hun kinderen te vinden. Naast goede tweedehands spulletjes verkopen ze ook nieuwe dingen, vaak met een hippe retro touch. Niet alleen speelgoed, maar ook decoratieve spulletjes en bijvoorbeeld vintage kinderstoelen. Ze vragen hele redelijke prijzen en je hebt de spullen snel in huis. Ophalen in de winkel in Sprang-Capelle kan ook. Kijk voor meer info op www.leukekinderdingen.nl.

Retro Fisher Price telefoon

 (Afbeelding van leukekinderdingen.nl)

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.