I love Hippe Hema

De Hema is een waar shoppingpaleis. Van vroeger uit is Hema natuurlijk bekend als warenhuis voor de praktische must-haves, maar tegenwoordig moet je Hema ook zeker niet overslaan als je op zoek bent naar hippe en betaalbare spulletjes. Af en toe ga ik mezelf helemaal te buiten in de Hema : ), zo ook afgelopen week. Naast de gebruikelijke rompertjes, koekjes en verjaardagskaartjes kocht ik onder meer deze reuze vrolijke ‘happy socks’ waar ik helemaal blij van word. En omdat het zo herfstig guur en koud weer is trakteerde ik mezelf op deze geweldige driehoekjesplaid. Hippe looks en o zo lekker om onder weg te kruipen op de bank. En helemaal niet duur. Ga zo door Hema!

 

Heerlijke driehoekjes plaid van de Hema

Vrolijke damessokken van de Hema

 

Follow my blog with Bloglovin

Share This Post:

Nicolette

  • […] Ik schreef hier al eerder ‘I love hippe Hema’, en dat geldt nog steeds. Ik spotte de vrolijke linnen tasjes in het foldertje en heb er gelijk eentje gemaakt. Voor een vriendin die naar Zuid-Amerika gaat bedrukte ik dit linnen tasje met de kreet ‘HOLA’, een leuke binnenkomer in het Spaanstalige continent aan de andere kant van de wereld. Wat ik erg leuk vind aan de tasjes is dat je je eigen tekst kunt combineren met de stijlvolle Hema printjes, bijvoorbeeld de befaamde driehoekjes (van de welbekende Hema driehoekjes plaid) […]

  • 1 COMMENT

    1. […] Ik schreef hier al eerder ‘I love hippe Hema’, en dat geldt nog steeds. Ik spotte de vrolijke linnen tasjes in het foldertje en heb er gelijk eentje gemaakt. Voor een vriendin die naar Zuid-Amerika gaat bedrukte ik dit linnen tasje met de kreet ‘HOLA’, een leuke binnenkomer in het Spaanstalige continent aan de andere kant van de wereld. Wat ik erg leuk vind aan de tasjes is dat je je eigen tekst kunt combineren met de stijlvolle Hema printjes, bijvoorbeeld de befaamde driehoekjes (van de welbekende Hema driehoekjes plaid) […]

    Leave A Comment

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.