Inspiratie en veel moois bij ShowUp 2016

Vandaag was ik bij ShowUp, een inspirerende beurs waar zo veel moois te zien is dat je niet weet waar je kijken moet. Het sfeervolle voormalige Floriadegebouw vormt het decor van deze beurs.

ShowUp beschrijft zichzelf als dé tradeshow for home and gift. In de grote glazen hal van de Expo Haarlemmermeer staan tal van stands, van jonge designers tot de grote bekendere merken. Creativiteit en schoonheid gaan hier hand in hand.

Ik spotte zoveel moois dat ik het niet meer allemaal kan noemen. Ook woonde ik een lezing bij van trendwatcher Jan Agelink, dus ik ben weer helemaal op de hoogte van wat komen gaat. Upcycling, onthaasting, Playmobil kleuren, digital craft en Do It Together in plaats van DIY. Je gaat het allemaal meemaken : )

Tijdens de beurs sprak ik veel enthousiaste ontwerpers. Zo leuk om de verhalen achter de ontwerpen te horen en te zien hoe trots zij hun mooie producten aan de man brengen.

Een kleine foto-impressie van de dag: ShowUp 2016. Enjoy!

ShowUp 2016 Mary J. Blog

Op deze foto o.a.: Mooie vaasjes van Studio Harm en Elke, toffe tasjes van Keecie, hippe kinderkamerspulletjes van Oyoy en schattige receptendoosjes van Rifle Paper Co.

 

ShowUp 2016 Mary J. Blog

Op deze foto o.a.: Origineel handgemaakt keramiek van Kesemy Design, vrolijke papierwaren voor kinderen (tip: ze hebben ook leuk kleurplaat-pakpapier) van Bora shop, originele boeklampen van  Booklamp, schattige kinderposters van Papiergoed, hippe zwanen van Kitsch Kitchen, de nieuwste kleur Dopper (in mijn favoriete kleur woehoe!) en de stijlvolle handgemaakte lampen van Studio Cotton & Clay.

 

ShowUp 2016 Mary J. Blog

Op deze foto o.a.: Hippe behangposters van Tinkle & Cherry, hippe houten van-alles-plankjes van  Figr1 en bijzondere bekers van de Utrechtse Studio Ineke van der Werff.

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.