Kijkje in mijn huis: de gepimpte speelhoek

Je herkent het vast, af en toe moet je wat veranderen in je huis. Nu heb ik daar met twee kleine kindjes niet bijzonder vaak energie en tijd voor, maar laatst was daar het moment. Een vrije dag en de kindjes op de creche. Woehoe! Opgeruimd, oude zooi eruit, paar nieuwe spulletjes erin en alles oogt weer een stuk leuker.

Ik begon (en eindigde) bij de speelhoek van de kindjes. Daar lag al anderhalf jaar een groot groen speelkleed, omdat ik ooit dacht dat Kasper daarop zo leuk met autootjes zou kunnen rijden. Hij denkt hier zelf alleen anders over en speelt liever met z’n Duplo. De woonkamer knapte direct enorm op toen ik het lelijke ding naar zolder had verplaatst. Ik kocht er een hip rond kleedje voor terug, waarop de kleine man heerlijk kan Duplo’en.

Verder lag de speelhoek (en de rest van het huis) bezaaid met speelgoed. Tijd om wat te ordenen. Een nieuw kastje, een deel naar zolder en opeens… oogde mijn huis als in de Pinterest- en Instagramplaatjes die ik zo graag bekijk (en waarbij ik altijd denk, hoe dóen die moeders dat?). Dat ik inmiddels weer in de chaos zit mag de pret niet drukken. Gelukkig hebben we de foto’s nog ;). Zie hier onze vrolijke gepimpte speelhoek. Wie weet inspireer ik je!

Hippe speelhoek voor kinderen en baby's

Hippe speelhoek voor kinderen en baby's

Hippe speelhoek voor kinderen en baby's

Shopinspiratie voor je speelhoek

Ook zin om te shoppen? De vrolijke kinderposter in de speelhoek komt van Ippy’s, het retro stoeltje uit een tweedehandswinkel en de opbergmanden zijn van 3 Sprouts (ideaal voor speelgoed, ze zijn groot en kunnen tegen een stootje). Het ronde kleedje (HKliving) en het neongroene gestreepte kussen kocht ik bij De Tafel van 10. De trein is van Brio en het fietsje van Puky.

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.