Koffiepotje als vaas voor funky flowers

Ik ben een echt bloemenmeisje, heb altijd wel een bosje fleurige flowers in m’n huis staan. Nou woon ik ook nog eens min of meer naast de bloemenstal, dus lucky me!

Bij al die leuke boeketjes horen natuurlijk hippe vaasjes. Ik heb dan ook een hele kast vol vazen, maar toch grijp ik meestal naar mijn emaillen koffiepotjes. Je bloemetjes worden namelijk extra funky flowers als ze in zo’n hip kleurig kannetje staan. Ik kreeg van mijn moeder dit schattige gele emaillen koffiepotje waar zij vroeger haar koffie in maakte. En op Lowlands scoorde ik een paar jaar geleden deze semi-vintage rode koffiepot van Douwe Egberts.

Ook je bloemetjes in een koffiekannetje zetten? Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats of er nog mooie emaillen koffiepotjes te vinden zijn. Of vraag je moeder/oma/buurvrouw/wiedanook of ze er nog eentje op zolder hebben liggen. En als dat niet lukt kun je ze altijd nieuw kopen, vintage en “vintage” is immers nog altijd hip dus er is genoeg te vinden (bijvoorbeeld deze of deze)!

Koffiepotje als bloemenvaas

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.