Lekker eten, mooi servies

Als hobbykok vind ik het heerlijk om me uit te leven in de keuken en de lekkerste gerechten klaar te maken. Niet heel gek dus dat ik ook dol ben op mooi servies. Want zeg nou zelf, als je een overheerlijk gerecht hebt gemaakt wil je het toch ook mooi serveren aan je gasten? Ik grijp dan ook elk excuus aan om weer een bordje, schaaltje of ander leuk serviesgoed te kopen. Strak en wit, vrolijk en bont, voor elke gelegenheid staat er wel iets in mijn kast. Mijn servieskast, die al vol was, barst helemaal uit z’n voegen sinds ik www.serviesshop.com heb ontdekt. Een waar walhalla voor de serviesliefhebber!

Dit is zo’n site waar je je al gauw helemaal te buiten gaat omdat er zo veel moois in de virtuele etalage staat. Een waarschuwing is dus op z’n plek, want je klikt met gemak je winkelmandje barstensvol :). Ze verkopen verschillende merken dus er is voor ieders smaak wat te vinden. Van het witte klassieke Wedgwood servies tot de bontgekleurde kopjes van lief! lifestyle. Van pastaborden tot taartschalen, van servetringen tot espressokopjes. Er is voor elk budget wat wils, en in het sale-hoekje zijn ook mooie koopjes te bemachtigen.

Mijn favoriete aankoop is toch wel dit prachtige grote bord van PiP Studio. Het stijlvolle design straalt je gewoon tegemoet. Het eten dat ik hierop serveer smaakt haast vanzelf nóg lekkerder.

Onderbord PiP Studio (foto van serviesshop.com)
Onderbord PiP Studio (foto van serviesshop.com)

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.