Lentevibes met m’n knalgele Nikes

Hebben jullie ook zo’n zin in de lente? Van mij mag het weer heerlijk zonnig weer worden, ik heb er zin in! Om de winter alvast wat achter me te laten ging ik op zoek naar nieuwe zonnige sneakers. Want ja, als sneakerfreak heb je er natuurlijk nooit genoeg. Ook al had ik mezelf eigenlijk een limiet opgelegd… 🙂

Ik stuitte op deze Knalgele Nikes. Oeh la la, je moet weten dat ik niet alleen sneakerfan ben maar dat de kleur geel ook hoog op mijn lijstje met lievelingsdingen staat (check mijn Instagram maar eens ;-). Liefde op het eerste gezicht dus! Zie de foto’s, zijn ze niet geweldig?

Je shopt deze gele schoenen (type Nike Air Max Thea) bij Footway. Volgens mij zijn ze niet bij andere Nederlandse webshops te krijgen. Ik kende Footway nog niet, maar mijn eerste ervaring is goed! Het is een Zweedse schoenenwinkel, die sinds kort ook een Nederlandse website heeft. Vanuit Scandinavie komt altijd veel hips overgewaaid en dat is met deze nieuwe webshop ook weer zo. Ik vind het een fijne site, makkelijk in gebruik. De schoenen zijn allemaal heel mooi te bekijken, en het werkt lekker op mobiel.

Heel handig is dat je bij binnenkomst op de website gelijk kiest voor dames/heren/kinderen en je maat. Zo zit je gelijk in de goede selectie en word je niet eerst lekker gemaakt met schoenen die er later niet in je maat blijken te zijn… Ik zat zelf vooral op de pagina’s met sneakers, maar ze hebben ook alle andere soorten schoenen. Waar ik verder erg blij mee was: de supersnelle bezorging, fijne service en de vrolijke, persoonlijke communicatiestijl. Beetje het gevoel dat het lente wordt, die stijl :-).

 

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Footway
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.