Leuke lampen in de vorm van theepot en koffiepot

Sinds vorig jaar woon ik in een huis met heerlijke woonkeuken. Om de sfeer in de keuken nog meer te verhogen ging ik op zoek naar mooie hanglampen voor boven de eettafel. Ik had mijn zinnen gezet op van die hippe industriële lampen, maar kwam uiteindelijk met iets heel anders thuis.

In een klein designwinkeltje in Meppel liep ik tegen de perfecte lampen voor in een woonkeuken aan. Deze hanglampen hebben namelijk de vorm en ware grootte van een koffiepot of theepot. De lampen zijn van wit keramiek en hangen aan een transparant snoer.  De lampen zijn echt reuzehip en geven prachtig licht, omdat de koffie- en theepot volledig lichtdoorlatend zijn. Vooral ’s avonds is het enorm sfeervol.

Inmiddels hangen de theepotlamp en de koffiepotlamp alweer een tijdje en ze zijn een echte eyecatcher in m’n keuken. Vrijwel iedereen die de keuken binnenstapt roept verrukt wat een hippe lampen daar toch hangen . Deze lampen in de vorm van een theepot of koffiepot geven echt direct een vrolijke touch aan je interieur.

De lamp is onder meer te koop bij Ditverzinjeniet.nl en Bol.com

Hanglamp in de vorm van koffiepot en theepot

Share This Post:

Nicolette

 • Kijk, dat is nog eens een goeie tip, bedankt Laura! Zo houden we geld over voor andere leuke dingen 🙂 Groetjes Nicolette van Reuzehip.nl

 • 2 COMMENTS

  1. nicolette 22 augustus - 2013 Reply

   Kijk, dat is nog eens een goeie tip, bedankt Laura! Zo houden we geld over voor andere leuke dingen 🙂 Groetjes Nicolette van Reuzehip.nl

  2. Laura 19 augustus - 2013 Reply

   De theepot-lamp is ook te koop van Flying Tiger in Utrecht, voor maar 30 euro :D.

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.