Kijkje in mijn huis: Project babykamer

Het is weliswaar wat stiller op mijn blog, maar dat betekent niet dat ik zelf stil zit. Een van mijn leukste projectjes van de afgelopen tijd was het omtoveren van de logeer/rommelkamer tot een kamertje voor onze aanstaande baby. Ik vind het eindresultaat zo leuk en cute geworden dat ik jullie graag een kijkje in de kamer geef.

Het is een mix van Marktplaats (wauw wat was ik blij toen ik die stoel vond!), familiespulletjes van vroeger, souvenirs van onze laatste reisjes en een paar nieuwe accessoires. Met deze combi hoeft een leuke babykamer bovendien helemaal niet duur te zijn. Wie weet inspireer ik je!

Babykamer

Babykamer

Babykamer

Babykamer

Babykamer

Lamp babykamer

 

De hippe retro gele stoel, de witte commode, het lieve gele kapstokje met kinderprint en de groene deken vond ik op Marktplaats. Het wiegje is een familiestuk en de groene lamp is nog van mijn oudtante geweest. De kleertjes aan de kapstok zijn van (v.l.n.r.) Barts, Zara, Zeeman, Maxomorra en van mijzelf. Pipi Langkous kregen we van vrienden uit Zweden. De lakentjes en dekentjes in de wieg komen van Hema, net als de roze kist op de commode en de hanger aan de gele kast. De gele knuffel komt uit de Winkel van TaaTaa en de hanger aan de wieg namen we mee van onze laatste vakantie in Turkije. De kleurrijke kamelenhanger en knuffelkameel zijn een souvenir van ons reisje naar Dubai eerder dit jaar, en de schattige retro kinderlamp vonden we bij LampLord. De vrolijke abc-poster tot slot kocht ik bij Oktoberdots, de lijst komt van IKEA.

Share This Post:

Nicolette

 • Erg leuk geworden Nic! Zeker inspirerend. 🙂 Wij gaan dit weekend beginnen met de eerste stappen in project kinderkamer, heb ook zin om er iets leuks van te maken!

 • 4 COMMENTS

  1. Yverne 19 september - 2014 Reply

   Erg leuk geworden Nic! Zeker inspirerend. 🙂 Wij gaan dit weekend beginnen met de eerste stappen in project kinderkamer, heb ook zin om er iets leuks van te maken!

   • nicolette 22 september - 2014 Reply

    Thanks Yv! Heel veel plezier met het inrichten van jullie babykamertje!

  2. Jos 17 september - 2014 Reply

   mooi Nicolette! en nu maar aftellen…

   • nicolette 17 september - 2014 Reply

    Dankje Jos! Het aftellen is begonnen 🙂

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.