Restauranttip: restaurant Jasmijn & Ik in Utrecht

Al een paar jaar woon ik ‘om de hoek’ bij Aziatisch restaurant Jasmijn & Ik. En ik ben er nu pas (schaam schaam) voor het eerst geweest. Dit komt mede door de enorme populariteit van dit Utrechtse restaurant. Hoewel het buiten het centrum ligt, weten veel mensen het te vinden. Voor Aziatisch eten in Utrecht is het wel een beetje de place to be. Het wordt zelfs getipt in landelijke tijdschriften en kranten. Als gevolg hiervan eindigde menig spontaan bezoekje met een ‘nee, vanavond zitten we helaas vol’. Daarom de gouden tip: reserveren!

Restaurant Jasmijn & Ik
Restaurant Jasmijn & Ik

Dan nog een tip. Honger jezelf overdag uit, zodat je ’s avonds zoveel mogelijk kunt eten. Want wat is het lekker! Bestel samen zoveel mogelijk kleine gerechtjes, dat is het leukst. De menukaart lezen is al genieten. Hapjes met namen als ’tevreden Boeddhabuikjes’, ‘mooie mantel in de lente’ en ‘zilt en zoet verstrengeld’ doen je het water in de mond lopen. In tegenstelling tot veel andere restaurants, smaakt het eten bij Jasmijn & Ik ook echt Aziatisch. De Pekingeend (‘mooie mantel in de lente’) smaakt exact als in China. De Phat Thai (‘vrolijke lintjes uit Thailand’) precies als in Thailand.

Tel hierbij op de sfeervolle inrichting, aardige bediening en prima prijzen, en dan is er eigenlijk geen reden tot twijfel meer. Reserveer via 030-2938907 (vanaf 15.30 uur) of kijk op www.jasmijnenik.nl.

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.