Reuzehip webshoptip: De Tafel van 10

Het is weer tijd voor een reuzehippe webshopttip. Vandaag in de schijnwerpers een webshop vol hippe spulletjes voor in je huis: woonwinkel De Tafel van 10. Als je op zoek bent naar toffe meubels en aankleding voor je huis moet je zeker eens een kijkje nemen bij de (online) woonwinkel De Tafel van 10. Ze hebben naast de webshop ook een mooie winkel in Gouda, waar je de producten van dichtbij kunt bekijken.

Bij de Tafel van 10 vind je van alles om je huis mooi te maken: meubels, lampen, woonaccessoires, textiel, keukenaccessoires, noem maar op. Ook erg geschikt om kadootjes te shoppen en voor elk budget wat wils: wel hip, niet per se duur. Vaak zijn er ook producten in de sale. Je vindt er merken als House Doctor, Present Time, ferm LIVING, Studio Ditte, Bloomingville en HK Living. Extra leuk aan de webshop vind ik dat je er op kleur kunt shoppen. Yellow-minded als ik ben klikte ik natuurlijk gelijk op ‘verrassend geel’, waarna alle gele producten uit de webshop op mijn scherm verschenen. Hoe handig!

Online woonwinkel De Tafel van 10

Hoewel ik zelf een echte internetshopper ben, vond ik het ook leuk om eens een kijkje te nemen in de echte winkel van De Tafel van 10 in Gouda. Het is er namelijk prachtig ingericht. Het bezoekje was wel wat slecht voor m’n portemonnee ; ) maar ik heb gelukkig een hoop lol van m’n aankopen. Het voordeel van de winkel vond ik vooral dat je de producten echt kunt voelen. Zo kocht ik er alsnog een vloerkleedje, dat ik online had weggeklikt omdat ik dacht dat het niet mooi was. Bleek in het echt een heel fijn materiaal en precies wat ik zocht! Ook erg leuk, de eigenaar was super aardig en dacht echt met ons mee. Niet het irritante verkooptype (dan ben ik meestal snel vertrokken ;)), maar een duidelijke kenner met goeie adviezen over interieur en styling.

Ook een kijkje nemen bij De Tafel van 10? Je vindt de online winkel op www.detafelvan10.nl en de echte winkel aan de St. Anthoniestraat 13 – 15 in Gouda (telefoonnummer 0182 – 76 91 48).

Veel shopplezier!

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.