Reuzehip webshoptip: Homemade by Kim

Mijn schoonzusje Kim haakt. En hoe! Haar haaknaald haakt als een razende de meest schattige haaksels in elkaar. Knuffeldoekjes, babydekens, mutsen, pannenlappen, knuffels of babyslofjes, ze draait er haar hand niet voor om. Extra leuk is dat ze ook op bestelling haakt. Dus als je zelf niet kunt haken (zoals ik) maar wel een leuk idee hebt, dan kan ze dat gewoon voor je maken. Leuk als (kraam)kadootje!

Met haar bedrijfje ‘Homemade by Kim’ heeft ze haar hobby geprofessionaliseerd. Naast de verkoop van haar vrolijke haaksels geeft ze nu ook haakworkshops aan beginners en gevorderden. Wil je zelf (beter) leren haken, dan kan Kim je daar bij helpen. Of kom naar Kim’s haakcafé om gezellig samen te haken. Kijk voor de data van de haakworkshops en haakcafés op de Facebookpagina van Homemade by Kim.

Gehaakt knuffeldoekje van Homemade by Kim

De gehaakte producten van Homemade by Kim zijn te koop via de Etsy shop van Homemade by Kim en via Heidi-Art. Je vindt er vrolijke haaksels voor jong en oud, van handgemaakte babyslofjes tot gehaakte sjaals. Kim haakt non-stop, dus er komen vaak nieuwe creaties online. En wil je een ander product laten maken, neem dan even contact op met Kim. Ze haakt het graag!

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.