Review: Vitra High Tray

Wie mij al langer volgt, weet dat ik erg van koken en bakken hou. Het liefst maak ik schaamteloos ongezonde maar overheerlijke taarten. Afgelopen maand kon ik weer alles uit de kast halen, want al mijn drie kinderen waren weer jarig in een tijdsbestek van een paar weken. De slingers worden tussendoor dus niet opgeborgen, maar voor elk kind bak ik natuurlijk wel een eigen heerlijke taart naar keuze. De oudste twee weten meestal precies wat voor taart ze willen, dus daar heb ik niet zo veel zeggenschap meer in. De jongste daarentegen werd 1 en die had dus nog niet zo’n duidelijke mening : ). Dus koos ik voor hem wat ik zelf errrrrg lekker vind: een red velvet taart. Oeh la la, smullen!

Sinds ik kinderen heb gaan er met regelmaat spullen stuk in huis, en mijn breekbare taartschaal was al een tijdje geleden gesneuveld. Sindsdien diende ik mijn taarten steeds op een snijplank op, wat natuurlijk best een beetje afbreuk deed aan mijn mooie creaties : (. Het punt was dat ik geen mooi nieuw taartplateau kon vinden. Een stijlvolle, in een mooie kleur, zonder tierlantijnen en liefst niet breekbaar. Ik had de eindeloze zoektocht eigenlijk al opgegeven, tot ik via MisterDesign de Vitra High Tray van ontwerper Jasper Morrison op het spoor kwam. Gelukje voor mij dat ik blogger ben voor MisterDesign, dus ik mocht het door mij begeerde taartplateau ook nog eens gaan uitproberen!

Het plateau kwam gelukkig net op tijd binnen voor de verjaardag van mijn zoontje. Reuze handig dat ie van kunststof is, want de grijpgrage dreumeshandjes hadden mijn mooie designschaal al snel te pakken : ). De red velvet cake kwam er prachtig op uit, al zeg ik het zelf. Ik had hem in de kleur ice grey besteld, omdat ik dacht dat vooral taarten daar mooi op zouden uit komen. De kleur is een beetje blauw-grijs, een heel mooie subtiele kleur om taarten op te serveren. Maar de Tray is natuurlijk niet voor taarten alleen, je kunt er van alles op serveren of uitstallen. Bijvoorbeeld borrelhapjes of fruit, maar ook mooie spulletjes die je in the spotlights wil zetten! Naast de kleur ice grey heb je nog een aantal andere mooie kleuren, o.a. roze, mintgroen en baksteenrood.

Naast deze Tray vind je bij MisterDesign nog veel meer Vitra accessoires. Ik vind zelf Vitra een erg mooi merk, omdat het niet alleen mooi is, maar ook heel toegankelijk en bruikbaar design is. Bruikbaar voor een red velvet cake, bijvoorbeeld. Is het geen plaatje? ; )

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.