Samenwerken

Hi,

Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Ik sta open voor samenwerkingen met bedrijven, in de vorm van bijvoorbeeld product reviews of winacties. Vind je het leuk om samen te werken, dan hoor ik graag van je. Mijn blog is geoptimaliseerd voor Google (SEO) en de artikelen die ik schrijf deel ik op social media zoals Instagram en Facebook.

In het verleden werkte ik al met veel plezier samen met grote namen zoals MisterDesign, Flinders en Zalando, maar ook met kleinere bedrijven zoals de Kinderkookwinkel.  Het lezerspubliek van mijn blog bestaat voornamelijk uit vrouwen tussen de 20 en 40. Veelal met interesse voor wonen, reizen en koken. Ook de categorie baby&kind is een belangrijke, omdat veel van mijn lezers (jonge) moeders zijn.

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten samenwerkingen mogelijk, en ik wissel hierover graag met je van gedachten. Voorbeelden van een product review-blog zijn ‘Review Nijntje lamp‘ (i.s.m. MisterDesign) en ‘Design voor de kinderkamer‘ (i.s.m. Flinders). Twee voorbeelden van winacties zijn: ‘Gispen Dombo en Hay theedoek‘ en ‘Tas van Ferm Living‘.

Zie je een samenwerking met Mary J. wel zitten? Dan hoor ik graag van je. Je kunt me mailen via het contactformulier.