Shopinspiratie: Magis, design met een vrolijke touch

Nieuwe merken ontdekken is altijd leuk, toch? Kennen jullie het merk Magis al? Het is het merk dat onder meer achter de design kinderstoel ‘Puppy’ zit: een felgekleurde stoel in de vorm van een hondje. Heb je vast wel eens gezien :). In de ontwerpen van Magis zit vaak een knipoog verwerkt, en dat is nou precies wat ik er zo leuk aan vind. Bij design denk je misschien aan serieus, maar dat is zeker niet altijd het geval.

De meubels van Magis zien er niet alleen vrolijk, maar ook stevig uit. Als je net als ik kleine kinderen hebt rondlopen (lees: rondrazen ;)) in huis, ben je misschien wat huiverig voor het woord designmeubels. Helemaal niet nodig, want design is echt niet altijd duur en kwetsbaar. Veel producten uit het assortiment van Magis zijn best betaalbaar én ze kunnen tegen een (kinder)stootje. De vrolijke kleurtjes en organische vormen zullen de kids bovendien erg aanspreken!

Magis maakt heel toegankelijk design, vaak mooi om zijn eenvoud. En met een vrolijke touch, dat vind ik er vooral zo leuk aan! Om jullie een beetje kennis te laten maken met dit merk, heb ik een paar van mijn favorieten bij elkaar gezet.

Allereerst, ik noemde hem al, de bekende kinderstoel in de vorm van een hond. Deze Puppy, gemaakt door ontwerper Eero Aarnio, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Dan het hippe wijnrek, ook erg geschikt als cadeau. Dit wijnrek mag zeker gezien worden in je woonkamer. De klok, vervolgens, vind ik heel mooi in z’n eenvoud. Hij is er ook helemaal in het wit. De kapstokhaken, verkrijgbaar in verschillende kleuren, fleuren elke gang op! Ook erg leuk om cadeau te geven. Tot slot ben ik zelf erg gecharmeerd van de klapstoel van Magis, ontworpen door Jasper Morrison. Klapstoelen zijn vaak niet de meest mooi vormgegeven meubels, maar deze vormt echt een uitzondering. Hij is ook nog eens geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Ik hoop dat ik jullie op deze manier een beetje heb laten kennismaken met dit vrolijke designmerk!

 

 

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter

 

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.