Stoer houten bankje Switch Bench – betaalbaar design

Tijdens een van mijn vele internetshoppingavondjes liep ik (virtueel) tegen dit stoere houten bankje aan: de Switch Bench van de Belgische ontwerper Rform. Supermooi design, strak maar toch speels. En ook nog eens heel betaalbaar!

De Switch Bench is een degelijk bankje met een mooi houten bovenblad en kleurrijke poten. Het houten bankje is verkrijgbaar met blauwe, witte of oranje poten. Gegarandeerd een stijlvolle en vrolijke aanwinst voor ieder interieur.

Uit de designkeuken van ontwerper Rform komen nog meer mooie spulletjes. Hij maakt onder andere ook (eet)tafels in een soortgelijke look. Ietsje duurder, maar ook reuzehip.

Het houten bankje is onder andere verkrijgbaar via Markita.nl. In deze webshop (overigens ook een echte aanrader!) vind je bijzondere producten die je via de webshop bij de designers zelf bestelt. Het Switch Bench houten bankje is er te koop voor 144 euro. Bekijk het bankje Switch Bench op markita.nl.

Je kunt het bankje ook direct bij Rform.be bestellen. Via deze site kun je het bankje en andere producten ook op maat laten maken.

Switch Bench houten bankje
Afbeelding van rform.be

 

Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.