T-rex dekbed van Snurk: voor wie het aandurft :)

Je hebt ze vast al wel eens ergens gezien, de supertoffe dekbedden van Snurk. Een hip Nederlands merk dat erin slaagt om echt origineel beddengoed te maken. Persoonlijk vind ik het gemiddelde dekbedovertrek in de Nederlandse winkels best een beetje saai maar Snurk beddengoed is anders en helemaal hip. Toffe prints voor groot en klein, niet cheesy maar gewoon cool.

Namens MisterDesign mochten we hier thuis een van de stoerste dekbedden uit de collectie van Snurk uittesten: het Dinosaurus Rex Dekbedovertrek. De oudste kinderen vonden het gelijk zo gaaf dat er grote ruzie ontstond over wie het dekbed op zijn bed mocht (oeps daar had ik niet over nagedacht :)). Vandaar dat je op de foto mijn stoere baby in het T-rex bed ziet liggen, twee ruziënde kinderen leek me niet zo fotogeniek 🙂

Nu we het Snurk beddengoed hebben kunnen uittesten (ik heb zelf natuurlijk ook even in de bek van de gevaarlijke dino gelogeerd) weet ik dat het niet alleen met die levensechte prints, maar ook met de kwaliteit helemaal goed zit. Heerlijk zacht katoen, je komt je bed niet meer uit. En goed nieuws voor alle volwassen dino-fans, er is ook een tweepersoonsversie van het dinodekbed te koop!

Deze stoere levensechte dino met z’n grote bek vol tanden spreekt natuurlijk enorm tot de verbeelding bij veel kinderen. Een kado waar je de meeste kleine slapertjes heel erg blij mee zult maken. En voor wie nachtmerries krijgt van zo’n grote dino in z’n bed zijn er nog veel meer leuke en minder spannende prints, zoals een prinses, een astronaut of (hoe cool) een ballenbak print.

Is de kinderkamer van je zoon of dochter toe aan een (kleine) make-over? Met zo’n eyecatchend dekbed en een paar nieuwe slaapkamer accessoires krijgt een kinderkamer ineens een hele nieuwe uitstraling! Een thema hoef je ook niet meer over na te denken, dat heeft Snurk al voor je gedaan 🙂

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.