Theedoeken, kussenslopen en andere hippe prints bij Zeeman

In het foldertje van Zeeman spotte ik deze week een stel reuzehippe printjes. Zo zag ik een kussensloop met roze flamingo’s (cute!), theedoeken met gekleurde driehoekjes (vrolijk in de keuken!) en tafellakens met fruitige citroenen (leuk voor de zomer!).

Van de printjes word je blij, en van de prijsjes ook. De theedoeken (ook in flamingo-, citroen- en blokjesprint) kosten 4,99 euro per 4 stuks. De kussenhoesjes, ook in allerlei stofjes verkrijgbaar, kosten 1,99 euro en het tafelkleed met dezelfde vrolijke prints kost 2,99 euro.

Helaas lig ik al een paar dagen ziek op de bank, dus ik heb de vrolijke stofjes nog niet in het echt kunnen aanschouwen. Maar hopelijk kom ik gauw weer van de bank en dan maar hopen dat dit leuke textiel nog niet is uitverkocht. Dan ga ik zeker mijn keuken even pimpen!

Zie voor meer info de site van Zeeman.

Vrolijk textiel met grafische prints bij Zeeman

Share This Post:

Nicolette

 • Hai hai

  Wat een super duper fantastisch leuke printjes!! Ik zoek zulke theedoeken voor in m’n camperbusje, maar zie dat ze van 2014 zijn en helaas niet meer te koop 🙁
  Mocht jij er vanaf willen, ik koop ze graag van je over!!

  • Hai Laura!
   Wat een leuk enthousiast berichtje!
   Jammer dat ze niet meer te koop zijn. Ik wil mijn theedoeken met alle plezier aan je schenken, ik hoef er niks voor te hebben. Ik vrees alleen dat ze na heel veel wasbeurten niet meer zo mooi zijn :(. Ik kan even in de kast kijken of ik ze nog kan vinden en of ze nog bruikbaar zijn.
   Groetjes, Nicolette

 • 4 COMMENTS

  1. Laura 19 mei - 2017 Reply

   Hai hai

   Wat een super duper fantastisch leuke printjes!! Ik zoek zulke theedoeken voor in m’n camperbusje, maar zie dat ze van 2014 zijn en helaas niet meer te koop 🙁
   Mocht jij er vanaf willen, ik koop ze graag van je over!!

   • Nicolette 20 mei - 2017 Reply

    Hai Laura!
    Wat een leuk enthousiast berichtje!
    Jammer dat ze niet meer te koop zijn. Ik wil mijn theedoeken met alle plezier aan je schenken, ik hoef er niks voor te hebben. Ik vrees alleen dat ze na heel veel wasbeurten niet meer zo mooi zijn :(. Ik kan even in de kast kijken of ik ze nog kan vinden en of ze nog bruikbaar zijn.
    Groetjes, Nicolette

    • Laura 29 mei - 2017 Reply

     Hai Nicolette
     Zoo lief, deze reactie! Ben heel benieuwd of je ze nog tevoorschijn kunt toveren! Fingers crossed!!

    • Laura 21 mei - 2017 Reply

     Echt??? Oh WoW! Je maakt me intens gelukkig!!!

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.