Toffe opbergmand ‘Pear’ van Ferm Living + WINACTIE (gesloten)

Ken je dat: het zonnetje gaat schijnen, je kijkt eens naar je huis en denkt, tijd om er eens met de bezem door te gaan! Ik ben zelf van nature nogal een rommelkont, maar ondanks dat heb ik wel vaak dit soort plannen. De uitvoering van deze goede ideeën…mwah, laten we het daar maar niet over hebben :). Mijn opruimaanvallen zien er vaak zo uit: aargh wat is het hier toch een ontplofte boel! Weg met al die spullen! Maar waar laat ik ze? Ik heb nieuwe opbergmanden nodig! Waarna ik, blij met mijn eigen excuus, lekker naar de stad ga in plaats van dat ik ga opruimen. Is ook veel leuker als je ’t mij vraagt :).

Nou is de gemiddelde opbergmand/doos/bak best wel lelijk en saai, dus meestal kom ik gedesillusioneerd thuis uit de stad. Gelukkig hebben we tegenwoordig Instagram om inspiratie op te doen. Ergens zag ik een super toffe rieten opbergmand langskomen en ik dacht, díe moet ik hebben voor mijn troep! Ik vond deze opbergmand ‘Pear’ bij de afdeling Design voor de Kinderkamer bij MisterDesign en hoe leuk, ik mocht er eentje uittesten én ik mag er eentje weggeven! Want zeg nou zelf, is het geen plaaaaatje? Deze toffe peer wil iedereen toch in zijn huis!

De toffe perenmand is van het Scandinavische merk Ferm Living. Dit ontwerp van Trine Andersen bewijst maar weer eens dat ze daar in het hoge Noorden mooie dingen maken, én dat opbergmanden zeker niet lelijk hoeven te zijn. Deze mand kun je gewoon middenin je woonkamer zetten, en dan ziet het er nog steeds leuk uit. Vanwege z’n speelse design is deze mand natuurlijk ook uitermate geschikt voor in de speelhoek of in de kinderkamer. De mand is ruim genoeg voor een grote berg Duplo of een stapel knuffels. Als wasmand is ie natuurlijk ook goed te gebruiken. Wij bewaren er momenteel alle mutsen, sjaals en handschoenen in. Ook leuk, als paraplubak in de gang, of als handdoekenmand in je badkamer. Mogelijkheden genoeg!

// update: deze winactie is gesloten

WINACTIE Ferm Living Pear opbergmand

Dan nu de winactie! Hoe doe je mee?

 1. Volg Mary J. op Instagram 
 2. Volg MisterDesign op Instagram 
 3. Laat op mijn Instagram of hier onder het blog een berichtje achter met je naam en vertel me waar je de mand voor wil gebruiken
 4. Als je het bericht deelt op Instagram verdubbel je je winkans! Hoeft niet dus, mag wel 🙂

Makkelijk hè!

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Volg Mary J. dan op Instagram
Share This Post:

Nicolette

 • Wauw te gek! Dolgraag! Deze staat al zo lang op onze wishlist! Deze zou een tof plekje krijgen in de woonkamer met wat kleine spulletjes van de kids Bing & Teddie! 🙋🏼🍐

 • Jaaa @maryj_nl @misterdesignnl wat is hij leuk! 🙌 Ik doe dolgraag mee voor mee deze toffe Ferm Living peer! 🍐 Vrijdag ga ik van start met de bedroom make-over van onze Semmy. Zijn muren waren altijd wit maar nu krijgt hij een stoere indigo blauwe muur gecombineerd met spiced honey. Alles wat in zijn oude kamertje stond is verkocht dus deze prachtige Ferm Living mand zou een hele toffe eerste accessoires zijn.😊👌 Hij is gek van Lego dus ik vermoed dat zou hij hem daar dolgraag mee zou willen vullen. Zouden er super blij mee zijn! 🍀Groetjes Leentje 😊🤞

 • 3 COMMENTS

  1. Leentje Vonk 13 maart - 2019 Reply

   Jaaa @maryj_nl @misterdesignnl wat is hij leuk! 🙌 Ik doe dolgraag mee voor mee deze toffe Ferm Living peer! 🍐 Vrijdag ga ik van start met de bedroom make-over van onze Semmy. Zijn muren waren altijd wit maar nu krijgt hij een stoere indigo blauwe muur gecombineerd met spiced honey. Alles wat in zijn oude kamertje stond is verkocht dus deze prachtige Ferm Living mand zou een hele toffe eerste accessoires zijn.😊👌 Hij is gek van Lego dus ik vermoed dat zou hij hem daar dolgraag mee zou willen vullen. Zouden er super blij mee zijn! 🍀Groetjes Leentje 😊🤞

  2. Noor 03 maart - 2019 Reply

   Jaaaahhh! Ut perfecte Peerke voor mij! Stylish, minimal & met een knipoog.

   Groet, Noortje

  3. Rachel / reedsj 28 februari - 2019 Reply

   Wauw te gek! Dolgraag! Deze staat al zo lang op onze wishlist! Deze zou een tof plekje krijgen in de woonkamer met wat kleine spulletjes van de kids Bing & Teddie! 🙋🏼🍐

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.