Twee kindjes op één kamer, heel gezellig!

In ons Utrechtse huisje hebben we twee kinderkamers voor drie kindjes. De oudste twee slapen daarom bij elkaar op een kamer. Super gezellig vinden ze dat. Mijn dochtertje sliep als baby en als peuter enorm slecht, en we probeerden destijds alles om haar beter te laten slapen. Redelijk radeloos bedachten we toen ze 2,5 was dat het misschien zou helpen als ze bij haar broer op de kamer zou gaan slapen. En dat bleek een schot in de roos! Waren we daar maar eerder op gekomen :-). Voor het eerst in jaren bleef ze meerdere keren per week de hele nacht in haar eigen bedje slapen, knus naast haar broer. Wat een genot voor iedereen! Babybroertje van net 1 slaapt overigens zo mogelijk nog slechter dan zijn grote zus, dus wie weet leggen we die er binnenkort ook wel bij op de kinderkamer. Zou het weer zo goed gaan werken? ;-).

De twee oudsten slapen allebei nog in hun peuterbedje, maar met die lange benen groeien ze daar inmiddels wel een beetje uit. Hoog tijd voor wat nieuws. Laatst waren we op vakantie en daar sliepen ze samen in een stapelbed. Ik moet zeggen, dat was toch ook wel super leuk! Toen ik na de vakantie vroeg wat ze op school hadden verteld over ons reisje, zei de oudste zelfs: ‘dat we in een stapelbed hadden geslapen’. Haha, een grote hit dus! Met een stapelbed in hun kamertje blijft er natuurlijk ook meer grondruimte over om lekker op te spelen. Het enige waar ik over twijfel is of ze niet elke avond ruzie krijgen over wie er boven mag, aargh! :-). Lieve lezers, als jullie hier ervaring mee hebben, ik hoor het graag!

Ik kom er nog niet helemaal uit, dus het grote Googelen is weer eens begonnen. Hoe richten we de kinderkamer in zodat er twee grote kinderbedden in passen en er ook nog ruimte overblijft om te spelen. En wie weet een peuterbed voor het kleine broertje erbij, als die over een tijdje uit zijn ledikantje groeit. Dan wordt het echt een gezellige boel op die twaalf vierkante meter! Bij The Perfect Homeshop vond ik in ieder geval een ruim aanbod aan allerlei soorten kinderbedden, inclusief matras, voor een schappelijke prijs. Hier kun je zeker slagen voor de kinderkamer. Van peuterbed tot kinderbed, van stapelbed tot onderschuifbed. In allerlei leuke kinderkleurtjes en toffe uitvoeringen. Zo zag ik o.a. Hello Kitty bedden en bedden in de vorm van een raceauto, kinderdromen kunnen hier zeker uitkomen! Ruime keuze dus, zeker ook voor wie meerdere kindjes op één kamer wil laten slapen. Ik zag zelfs een driepersoons stapelbed, ik denk dat ik die maar vast reserveer ;-).

 

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met The Perfect Homeshop. Foto’s zijn afkomstig van de website van The Perfect Homeshop.
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.