Vrolijke hippe posters van IPPYS

Voor het aanstaande familiesinterklaasfestijn werd ik dringend verzocht om mijn verlanglijstje door te geven. Nou wil ik heel graag nog een hippe poster aan mijn muur hebben, dus dat leek me wel wat voor op het lijstje. Maar om nou ‘poster’ op te schrijven en dan tijdens pakjesavond met een stalen gezicht schoonvader te bedanken voor de prachtige Anne Geddes poster van een baby tussen de bloemkolen… Beter van niet.

Gelukkig zijn de lijstjes anno 2013 digitaal, dus kan ik gewoon een linkje opsturen. Want ja, ik heb mijn hippe must-have poster gevonden. En wel in de webshop IPPYS, die als slogan heeft ‘de leukste posterwebwinkel van Nederland’. Nou ben ik geen expert in posterwebwinkels, maar ik denk dat IPPYS misschien wel gelijk heeft. Wat een prachtige vrolijke en hippe posters dansten er over mijn beeldscherm! Het liefst had ik ze allemaal in m’n winkelmandje geklikt.

Ook posterfan of op zoek naar een leuk kadootje? Neem gauw een kijkje bij www.ippysposters.nl. Veel keus, niet te duur en een mooie site. Ze hebben trouwens ook hele schattige posters voor de kinderkamer.

En mijn favoriet? Deze vrolijke poster genaamd ‘kitchen happiness’. Wat zal ie mooi staan in m’n keuken. Dank u alvast, Sinterklaasje!

 

Poster Kitchen Happiness (foto van IPPYS)
Poster Kitchen Happiness (foto van IPPYS)

 

 

Share This Post:

Nicolette

 • 2 COMMENTS

  1. Ingmar/IPPYS posters 07 november - 2013 Reply

   Superleuke blog! In de posterwebshop zijn zo veel posters verkrijgbaar dat er altijd wel iets bijzit waar je blij van wordt!

   • nicolette 07 november - 2013 Reply

    Dankjewel!

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.