Vrolijkheid in de stad met de laarsjes van Bergstein + WINACTIE (gesloten)

//Update 12 maart: de winactie is gesloten, de laarsjes zijn gewonnen door Melanie.

In het Utrechtse straatbeeld zijn ze niet meer weg te denken: de vrolijke regenlaarsjes van Bergstein. Dreumesen die net kunnen lopen, peutertjes die in de plassen stampen en kleuters die achter elkaar aan rennen, de felgekleurde laarsjes zijn overduidelijk favoriet bij veel kinderen. Op de crèche, op school en bij zwemles, in de stad en in de speeltuin, overal kom je de hippe kinderlaarsjes tegen.

Ook bij ons thuis zijn de laarsjes favoriet. Het maakt mijn kinderen niet uit of het zomer of herfst is, het is altijd weer voor de bonte laarsjes. De laarsjes zijn gemaakt van super soepel rubber met een katoenen binnenkant. Ze lopen volgens mij heerlijk, dus ik snap de kinderen wel :). En het maakt ook niet uit dat we middenin de stad wonen, kinderen spelen overal dus laarsjes die tegen een stootje kunnen zijn altijd handig! Ze beklimmen er net zo lief de domtoren mee als dat ze er bij opa en oma mee door de tuin banjeren.

Ikzelf ben ook groot fan van de laarsjes (anders zou ik deze blog niet schrijven ;)). Als kleurenfanaat vind ik de regenboog aan kleurtjes geweldig! Daarnaast staan ze erg hip, onder eigenlijk elke outfit. Stoer voor jongens en voor meiden en voor elk kind zit er wel een favoriet kleurtje bij. Er is tegenwoordig zelfs een superhippe Rainboots Glam uitvoering in stylish goud en zilver, voor de kleine liefhebbertjes. En het belangrijkste is, de kwaliteit is gewoon goed. Ons eerste paar gele Bergsteins is na twee jaar intensief gebruik nog steeds geschikt om door te geven.

Zo, nu ik jullie allemaal lekker enthousiast heb gemaakt komt het allerleukste nieuws πŸ™‚ Ik mag van Bergstein een paar rainboots naar keuze* weggeven! Woehoe!

Winactie: win een paar Bergstein rainboots (gesloten)

Hoe doe je mee?

 1. Like Bergstein Footwear op Instagram of Facebook
 2. Like MaryJ.nl op Instagram of Facebook
 3. Laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je schrijft welke kleur* en maat* je wilt winnen. Op de site van Bergstein onder het kopje ‘Rainboots‘ vind je de verschillende kleurtjes en maten.

Makkelijk hè!

Op zondag 11 maart trek ik een winnaar.

* kleur en maat is op basis van de voorraad bij Bergstein

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Bergstein
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

 • Super leuke actie. Ik zou de coral kleurige voor mijn dochtertje wel willen winnen in maat 20. We zijn al tijden fan van dit merk, het enige merk regenlaarzen waar mijn zoontje goed op loopt, dus nu mijn dochtertje ook loopt ook de laarzen die ik voor wil hebben.

 • Jaaah, natuurlijk doe ik mee! Voor onze oudste dame, die helemaal weg is van (licht)roze. Ze heeft haar eerste losse tand en dat verdient een cadeautje toch πŸ™‚ (maat 29).

 • Hi Nicolette, wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor kleine Philip die nu een maandje rondwandelt. Meneertje is een bigfoot dus maat 22 graag (hij heeft nu 21). Hopelijk kan hij er dan nog hééél lang mee doen. Fijne zondag!

 • Oh ja geweldig zijn ze! De oudste twee meisjes hier lopen er dagelijks op. Voor Marie, de jongste zou ik graag nog een paar koraalroze in maat 22 winnen, kan ze meedoen met haar zussen :).

 • Wauw! Wat n toffe give-away! Ik ga voor de Forest green in maat 29 voor Maas, mijn oudste (om ze daarna door te geven aan de jongste:))

 • Superleuke blogpost😁 wij zijn fan van Bergstein laarsjesπŸ’•helaas heeft mijn dochtertje Lilly een grote groeispurt gehad, een nieuw paar in maat 25 zou geweldig van pas komen. Lilly draagt het liefst elke dag regenlaarzen. Kleur coral is onze favoriet πŸ’•πŸ€

 • Yes please! Gave winactie!! πŸŽ‰ zn laarsje zijn al wat krap aan het worden dus een maat 25 in de kleur black zou geweldig zijn!!

 • Hey MaryJ,
  Wat een actie, olΓ©!
  Mooi Utregs beeld:
  Bergstein & Dom: hupsakee!
  Daarom pak ik deze actie even
  mee!
  Voor Lykke mt 25 & geel voor
  naar zee!
  Groetjes van mama Jelda V.

 • Wat zijn deze laarsjes geweldig! Ik zou heel graag een paar voor mijn zoontje willen winnen. Ik verwacht dat hij op zeer korte termijn zijn eerste stapjes gaat zetten. Deze eerste stappen gaan er op een paar rode (maat 19) Bergstein laarsjes natuurlijk nog veel mooi uitzien! Deze trotse moeder kan niet wachten om dit te mogen zien πŸ™‚ ! Fingers crossed voor kleine Willem!

 • Wat een leuke winactie! Renske is al dol op haar rode Jip & Janneke laarsjes en ik weet zeker dat ze mooie paarse laarsjes in maat 23 ook geweldig gaat vinden!

 • Holadijee, wij doen graag mee! Koen is nu drie maanden… maar wat gaat dat hard! Bergsteinlaarsjes maat 21 in het paars/purple zouden wel héél erg leuk zijnπŸ’œ voor over een tijdje😊 Liefs, koen en Maaike

 • Super leuk, wij zijn ook fan van de bergstein laarsjes! Lila is alweer bijna uit haar rode gegroeid, dus aqua (of als het aan haar ligt roze haha) in maat 29 zou perfect zijn! πŸ™‚

 • Voor ons zonnetje in huis zou het te gek zijn om Bergstein laarsjes te mogen winnen in maat 28 in haar favoriete kleur geel! Roze, zilver, paars is ook wel prachtige maar de gele kleur is al vanaf dat ze klein is haar eerste keuze…. en geel geeft je toch een heerlijk zomers gevoel. *Fingers crossed*

 • Mijn zoontje van 17 maanden kletst de oren van ons hoofd maar we wachten nog vol verwachting op z’n eerste losse stapjes. Eerlijk gezegd hoop ik dat deze komen voor het voorjaar gaat aanbreken, want ik kijk zo uit naar het moment dat we de tuindeur open kunnen zetten en lekker in de tuin kunnen spelen! Deze laarsjes zouden de lente compleet maken. Geen zorgen om viezigheid en super vrolijk!! Dus ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik ga voor een paar in maat 22, kleur geel. Fingers crossed!

 • Hi, wat een leuk, ik doe graag mee. De auqa (maat 24) zijn prachtig. Kunnen ze eerst op avontuur met onze dochter en daarna met onze zoon β™‘

  • Hi, wat leuk. Ik doe graag mee. De aqua (maat 24) zijn prachtig, kunnen ze nu mee op avontuur met onze dochter n daarna met onze zoon β™‘

 • Ik doe heel graag mee voor mn dochtertje. Ze moet ook echt nieuwe regenlaarzen en ze heeft ze inderdaad zo vaak aan! Heel graag aqua blue maat 30 πŸ˜€

 • Mijn kleine man heeft zijn regenlaazen bijna versleten. Deze Bergsteins zijn zooooo GAAF! Een GEEL πŸ’›πŸ’› paar in maat 25 zou echt te gek zijn!! πŸ€πŸ€

 • ik zou een paar roze heel erg leuk vinden voor als mijn kleine meisje straks haar eerste echte stappen kan zetten, over 2 weken wordt ze een jaar. Maat 19 zou perfect zijn!

 • Wauw, gave actie! Toevallig waren wij afgelopen maandag een dagje in Utrecht en toen zag ik ze nog in een winkel staan. Ik zou heel graag de rode willen, maatje 24, voor onze dochter!

 • We love Bergstein. Zie altijd van die schattige foto’s voorbij komen op social media met Bergstein laarsjes. Wij willen ze ook graag.
  Doe mee voor mijn meid. Maat 31 geel graag πŸ’›πŸ’›

 • Wauw wat een stoere laarsjes! Ik zou heel.graag een paar in dark grey maat 22 winnen voor onze zoon Moritz. Dan kan hij lekker door de plassen stampen met onze hondπŸ’™

 • Hihi, jazeker ook leuk voor onze plassenstampers. Zelf vind ik de oranje geweldig, maar denk dat de dames toch echt roze of paars believen πŸ˜‰. Maat 28 lijkt me het handigst op de groei 😊.

 • Ja ik ben fan! Als cadeau gegeven bij de geboorte van mijn nichtje. Mijn jongens lopen er allebei op, maar een paar gele of rode in maat 28 kunnen we wel gebruiken, zou super zijn!

 • Wij zijn echt helemaal fan van de laarsjes. Zoals je zegt, ze gaan lang mee en blijven mooi. De investering waard. Ik zou graag paarse winnen in maat 28.

 • Hallo!! Deze schoenen zijn ideaal voor mijn dochter van 4 ze heeft maat 27 en wil graag de Kleur pats ze is super fan van deze mooie laarzen. Ze is bijna jarig en Daarom vond ik dit fantastisch. Xox elisa

 • Super leuke actie! Mijn dochter is al voorzien van gele maar mijn zoon kan ze zeer goed gebruiken tijdens onze vakantie naar Schotland. Rode in maat 23 zou super leuk zijn.

 • Jaaaa! Tuurlijk doe ik ook mee! Ik ga voor de kleur Forest in maat 31: die kleur is net even anders dan de kleurtjes die we hier al in huis hebben.

 • Wat een leuke actie! Voor wie van de 3 zou ik ze willen winnen. :-). Ik zou ze graag winnen in maat 35, kleur dark grey!

 • Superleuke actie! Ik doe graag mee, Ella is toe aan nieuwe laarsjes. De kleur Coral in maat 23 lijkt ons wel wat

 • Joe! Ik waag ook graag een kansje, leuke actie πŸ™‚ Voor alle regenachtige dagen die ongetwijfeld nog gaan komen… Coral in maat 32 of Forest in 28. πŸ™ŒπŸ»

 • Mijn dochter past haar oude coral laarzen niet meer. Kleine meisjes worden groot. Het wordt dus tijd voor maat 22 in zilver

 • Ook ik wil deze regenboog stappers winnen! De nieuwe donkere groene tint vind ik prachtig voor mijn dappere plassenstamper. Maat 30 alsjeblieft. En dan nu duimen!!!

  Liefs, Noor

 • 59 COMMENTS

  1. Alyt van der Heide 11 maart - 2018 Reply

   Super gaaf. Graag de gele laarsjes maat 31 πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›

  2. Hanneke 11 maart - 2018 Reply

   Ja! Superleuk! De kekke paarse in maat 26 alsjeblief voor Amber πŸ™‚

  3. Noortje Erich 11 maart - 2018 Reply

   Ook ik wil deze regenboog stappers winnen! De nieuwe donkere groene tint vind ik prachtig voor mijn dappere plassenstamper. Maat 30 alsjeblieft. En dan nu duimen!!!

   Liefs, Noor

  4. Geeske 10 maart - 2018 Reply

   Zo leuk! Ik zou voor mijn dochtertje wel heel graag de gele willen winnen, in maat 22!

  5. Pauline Benneker 10 maart - 2018 Reply

   Heel leuk voor Juna maat 22 of 23! 😊

  6. Gill 10 maart - 2018 Reply

   Mijn dochter past haar oude coral laarzen niet meer. Kleine meisjes worden groot. Het wordt dus tijd voor maat 22 in zilver

  7. Marijn 10 maart - 2018 Reply

   Joe! Ik waag ook graag een kansje, leuke actie πŸ™‚ Voor alle regenachtige dagen die ongetwijfeld nog gaan komen… Coral in maat 32 of Forest in 28. πŸ™ŒπŸ»

  8. Lisa 10 maart - 2018 Reply

   Ik waag ook graag een poging voor m’n neefje. Hij wil graag de groene laarzen in maat 32!

  9. Judit 10 maart - 2018 Reply

   Super leuk voor mijn nichtje! Ik win graag coral of silver laarzen in maat 22 of 23!

  10. Sanne Woudstra 10 maart - 2018 Reply

   Superleuke actie! Ik doe graag mee, Ella is toe aan nieuwe laarsjes. De kleur Coral in maat 23 lijkt ons wel wat

  11. Debby Schoot 08 maart - 2018 Reply

   Wat leuk zeg! Rode of gele in maat 27 zijn van harte welkom voor ons kereltje Nout!

  12. Debby Schoot 08 maart - 2018 Reply

   Wat leuk zeg! Rode in maat 27 zijn van harte welkom voor ons kereltje Nout!

  13. Esmeralda Groenland 07 maart - 2018 Reply

   Ideale laarsjes zijn dit! Grijs in maat 24 zijn welkom hier 😊

  14. Annemarie Poorter 05 maart - 2018 Reply

   Oooh jaaaa roze natuurlijk voor mijn altijd gelaarsde meisje πŸ’“ Mt 30

  15. Engelien 05 maart - 2018 Reply

   Wat een leuke actie! Voor wie van de 3 zou ik ze willen winnen. :-). Ik zou ze graag winnen in maat 35, kleur dark grey!

  16. Sophie van Berkel 05 maart - 2018 Reply

   Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor gele, maat 22! ☺️

  17. Fenna 04 maart - 2018 Reply

   Jaaaa! Tuurlijk doe ik ook mee! Ik ga voor de kleur Forest in maat 31: die kleur is net even anders dan de kleurtjes die we hier al in huis hebben.

  18. Melanie 04 maart - 2018 Reply

   Super leuke actie! Mijn dochter is al voorzien van gele maar mijn zoon kan ze zeer goed gebruiken tijdens onze vakantie naar Schotland. Rode in maat 23 zou super leuk zijn.

  19. Elisa boogaard 04 maart - 2018 Reply

   Hallo!! Deze schoenen zijn ideaal voor mijn dochter van 4 ze heeft maat 27 en wil graag de Kleur pats ze is super fan van deze mooie laarzen. Ze is bijna jarig en Daarom vond ik dit fantastisch. Xox elisa

  20. Merel 04 maart - 2018 Reply

   Wij zijn echt helemaal fan van de laarsjes. Zoals je zegt, ze gaan lang mee en blijven mooi. De investering waard. Ik zou graag paarse winnen in maat 28.

  21. Minke Sluis 04 maart - 2018 Reply

   Heel leuk! Cobalt blauwe! Twee paar voor onze jongens tweeling, denk maat 20-22, ze lopen nu nog niet.

  22. Alma 04 maart - 2018 Reply

   Ja ik ben fan! Als cadeau gegeven bij de geboorte van mijn nichtje. Mijn jongens lopen er allebei op, maar een paar gele of rode in maat 28 kunnen we wel gebruiken, zou super zijn!

  23. Jolanda Willemse 04 maart - 2018 Reply

   Hihi, jazeker ook leuk voor onze plassenstampers. Zelf vind ik de oranje geweldig, maar denk dat de dames toch echt roze of paars believen πŸ˜‰. Maat 28 lijkt me het handigst op de groei 😊.

  24. Marieke Westen 04 maart - 2018 Reply

   Wauw wat een stoere laarsjes! Ik zou heel.graag een paar in dark grey maat 22 winnen voor onze zoon Moritz. Dan kan hij lekker door de plassen stampen met onze hondπŸ’™

  25. Jasmijn 03 maart - 2018 Reply

   Wat leuk! Olivia haar bergstein laarsjes zijn net te klein dus een paar gele nieuwe in maat 24 zijn heeeel welkom! πŸ€

  26. Alyt van der Heide 03 maart - 2018 Reply

   We love Bergstein. Zie altijd van die schattige foto’s voorbij komen op social media met Bergstein laarsjes. Wij willen ze ook graag.
   Doe mee voor mijn meid. Maat 31 geel graag πŸ’›πŸ’›

  27. Loes Wagelaar 03 maart - 2018 Reply

   Wauw, gave actie! Toevallig waren wij afgelopen maandag een dagje in Utrecht en toen zag ik ze nog in een winkel staan. Ik zou heel graag de rode willen, maatje 24, voor onze dochter!

  28. Kim van Elst 03 maart - 2018 Reply

   Van de gele in maat 22 zouden onze meiden blij van worden!!!

  29. Maud 03 maart - 2018 Reply

   Leuk, ik doe graag mee voor de oranje in maat 26! 🧑 Wij hebben de paarse al en zijn helemaal fan!

  30. Arlene 03 maart - 2018 Reply

   ik zou een paar roze heel erg leuk vinden voor als mijn kleine meisje straks haar eerste echte stappen kan zetten, over 2 weken wordt ze een jaar. Maat 19 zou perfect zijn!

  31. Sabine Flothuis 03 maart - 2018 Reply

   Mijn kleine man heeft zijn regenlaazen bijna versleten. Deze Bergsteins zijn zooooo GAAF! Een GEEL πŸ’›πŸ’› paar in maat 25 zou echt te gek zijn!! πŸ€πŸ€

  32. Myrthe stteelder 03 maart - 2018 Reply

   Ik doe heel graag mee voor mn dochtertje. Ze moet ook echt nieuwe regenlaarzen en ze heeft ze inderdaad zo vaak aan! Heel graag aqua blue maat 30 πŸ˜€

  33. Carlijm 03 maart - 2018 Reply

   Hi, wat een leuk, ik doe graag mee. De auqa (maat 24) zijn prachtig. Kunnen ze eerst op avontuur met onze dochter en daarna met onze zoon β™‘

   • Carlijn 03 maart - 2018 Reply

    Hi, wat leuk. Ik doe graag mee. De aqua (maat 24) zijn prachtig, kunnen ze nu mee op avontuur met onze dochter n daarna met onze zoon β™‘

  34. Marijke 03 maart - 2018 Reply

   Mijn zoontje van 17 maanden kletst de oren van ons hoofd maar we wachten nog vol verwachting op z’n eerste losse stapjes. Eerlijk gezegd hoop ik dat deze komen voor het voorjaar gaat aanbreken, want ik kijk zo uit naar het moment dat we de tuindeur open kunnen zetten en lekker in de tuin kunnen spelen! Deze laarsjes zouden de lente compleet maken. Geen zorgen om viezigheid en super vrolijk!! Dus ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik ga voor een paar in maat 22, kleur geel. Fingers crossed!

  35. jen 01 maart - 2018 Reply

   Voor ons zonnetje in huis zou het te gek zijn om Bergstein laarsjes te mogen winnen in maat 28 in haar favoriete kleur geel! Roze, zilver, paars is ook wel prachtige maar de gele kleur is al vanaf dat ze klein is haar eerste keuze…. en geel geeft je toch een heerlijk zomers gevoel. *Fingers crossed*

  36. Lisa 01 maart - 2018 Reply

   Leuk! Juna past haar coral laarzen bijna niet meer dus het is tijd voor maat 22 in de kleur Silver!

  37. Mirte 28 februari - 2018 Reply

   Super leuk, wij zijn ook fan van de bergstein laarsjes! Lila is alweer bijna uit haar rode gegroeid, dus aqua (of als het aan haar ligt roze haha) in maat 29 zou perfect zijn! πŸ™‚

  38. Maaike 28 februari - 2018 Reply

   Holadijee, wij doen graag mee! Koen is nu drie maanden… maar wat gaat dat hard! Bergsteinlaarsjes maat 21 in het paars/purple zouden wel héél erg leuk zijnπŸ’œ voor over een tijdje😊 Liefs, koen en Maaike

  39. Merel Uittenhout 27 februari - 2018 Reply

   Leuk! Regenlaarsjes πŸ’¦Maat 26 in de kleur geel voor mijn draakje πŸ‰

  40. Mirjam 27 februari - 2018 Reply

   Wat een leuke winactie! Renske is al dol op haar rode Jip & Janneke laarsjes en ik weet zeker dat ze mooie paarse laarsjes in maat 23 ook geweldig gaat vinden!

  41. Nicole de Roy 27 februari - 2018 Reply

   Wat zijn deze laarsjes geweldig! Ik zou heel graag een paar voor mijn zoontje willen winnen. Ik verwacht dat hij op zeer korte termijn zijn eerste stapjes gaat zetten. Deze eerste stappen gaan er op een paar rode (maat 19) Bergstein laarsjes natuurlijk nog veel mooi uitzien! Deze trotse moeder kan niet wachten om dit te mogen zien πŸ™‚ ! Fingers crossed voor kleine Willem!

  42. Jelda Veninga 26 februari - 2018 Reply

   Hey MaryJ,
   Wat een actie, olΓ©!
   Mooi Utregs beeld:
   Bergstein & Dom: hupsakee!
   Daarom pak ik deze actie even
   mee!
   Voor Lykke mt 25 & geel voor
   naar zee!
   Groetjes van mama Jelda V.

  43. Maayke 26 februari - 2018 Reply

   Yes please! Gave winactie!! πŸŽ‰ zn laarsje zijn al wat krap aan het worden dus een maat 25 in de kleur black zou geweldig zijn!!

  44. Gabrielle Langeveld-Oudsen 25 februari - 2018 Reply

   Ik doe mee voor Lara. Graag Purple in maat 28 of groter.

  45. Nicole van Dongen-Monsieurs 25 februari - 2018 Reply

   Superleuke blogpost😁 wij zijn fan van Bergstein laarsjesπŸ’•helaas heeft mijn dochtertje Lilly een grote groeispurt gehad, een nieuw paar in maat 25 zou geweldig van pas komen. Lilly draagt het liefst elke dag regenlaarzen. Kleur coral is onze favoriet πŸ’•πŸ€

  46. Roefke 25 februari - 2018 Reply

   Jaa rode en oranje hebben we al. Tijd voor gele in maat 25!

  47. Roefke 25 februari - 2018 Reply

   Jaa rode en oranje hebben we al. Tijd voor gele maat 25!

  48. Rianne 25 februari - 2018 Reply

   Wij hebben ook al een hele collectie. Rode in maat 31 kunnen we goed gebruiken!

  49. Annemarie 25 februari - 2018 Reply

   Ja leuk! Gele maat 21 voor Hanna, voor als ze -eindelijk πŸ˜‰ – los gaat lopen πŸ™‚

  50. Evie Nagelkerke 25 februari - 2018 Reply

   Wauw! Wat n toffe give-away! Ik ga voor de Forest green in maat 29 voor Maas, mijn oudste (om ze daarna door te geven aan de jongste:))

  51. Leonie Wijkniet 25 februari - 2018 Reply

   Ze zijn zo leuk deze laarsjes! Ik doe graag mee voor de gele regenlaarsjes in maat 25 voor mijn zoontje Milan.

  52. Marieke 25 februari - 2018 Reply

   Oh wat tof! De roze voor mijn dochter in maat 26 zouden leuk zijn πŸ˜„

  53. Noortje 25 februari - 2018 Reply

   Oh ja geweldig zijn ze! De oudste twee meisjes hier lopen er dagelijks op. Voor Marie, de jongste zou ik graag nog een paar koraalroze in maat 22 winnen, kan ze meedoen met haar zussen :).

  54. Veronique 25 februari - 2018 Reply

   Hi Nicolette, wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor kleine Philip die nu een maandje rondwandelt. Meneertje is een bigfoot dus maat 22 graag (hij heeft nu 21). Hopelijk kan hij er dan nog hééél lang mee doen. Fijne zondag!

   • Veronique 25 februari - 2018 Reply

    Oh en zou gele heel leuk vinden!

  55. Nicolette Ouwerling 25 februari - 2018 Reply

   Jaaah, natuurlijk doe ik mee! Voor onze oudste dame, die helemaal weg is van (licht)roze. Ze heeft haar eerste losse tand en dat verdient een cadeautje toch πŸ™‚ (maat 29).

  56. Feline van Eijsden 25 februari - 2018 Reply

   Super leuke actie. Ik zou de coral kleurige voor mijn dochtertje wel willen winnen in maat 20. We zijn al tijden fan van dit merk, het enige merk regenlaarzen waar mijn zoontje goed op loopt, dus nu mijn dochtertje ook loopt ook de laarzen die ik voor wil hebben.

  57. Lotte 25 februari - 2018 Reply

   Ja! De laarsjes zijn ook favoriet bij ons! Ik doe dus graag mee voor rode maat 29.

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.