Winactie! Win 2x Gispen Dombo en Hay theedoek

Gisteren schreef ik een blog over Flinders woonwinkel, en wat je daar allemaal voor moois kunt kopen voor de baby- en kinderkamer. Om de winkel goed te kunnen reviewen stuurde Flinders me een waardebon waarmee ik iets voor de babykamer mocht uitkiezen. Super leuk natuurlijk, maar nog leuker leek het me om een deel van de bon om te zetten in kadootjes voor jullie. Als bedankje, want wat is een blog zonder leuke lezers!

In de webshop van Flinders heb ik (al zeg ik het zelf) super leuke kadootjes gevonden. Wat ik weggeef zijn twee kado-combi’s, bestaande uit twee design-klassiekers voor in de keuken. De Dombo of Domoor beker van Gispen herken je vast. Ik heb ‘m zelf nog niet maar ik vind het zo’n toffe beker! Hij is er in allerlei kleuren en de vorm is gewoon erg grappig. Ik denk dat veel kinderen en volwassenen er dol op zijn. Ook de prachtige Hay gradient theedoeken komen je vast bekend voor.  Mooie kwaliteit en een echte eyecatcher in je keuken.

Omdat het zo leuk is om kadootjes weg te geven, krijgt de winnaar van de winactie beide setjes thuisgestuurd. Eentje om zelf te houden, en eentje om iemand anders blij mee te maken. Het ene setje bestaat uit een gele Domoor beker met een geel/blauwe gradient theedoek van Hay, het andere setje uit een roze Domoor beker met een roze/witte gradient theedoek.

Winactie Mary J. Flinders

Winactie 2x Gispen Dombo en Hay theedoek

Dan nu de instructies : ) Meedoen is super simpel:

  1. Volg Mary J. op Instagram en/of Facebook
  2. Volg Flinders op Instagram en/of Facebook
  3. Laat op mijn Instagram of Facebook een berichtje achter met je eigen naam
  4. Tag in je berichtje de persoon aan wie je het tweede setje kado wilt geven

Deze winactie loopt tot 23 oktober 2017. Doe je mee?

 

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met Flinders
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.