Winactie! Win een prachtige tas van Ferm Living (gesloten)

## deze winactie is gesloten ##

Oeh la la, het is weer tijd voor een winactie! Ik mag een super leuk kado weggeven, met dank aan MisterDesign. Check deze toffe plunjezak van Ferm Living, is het geen schatje? Mintgroen met zwarte stipjes, heel mooi en voor allerlei gelegenheden te gebruiken. En hij kan binnenkort van jou zijn!

Winactie tas ferm living Mary J MisterDesign1

Hou je ook zo van tassen? Dan is deze leuke tas vast ook iets voor jou. De tas is ontworpen door de Deense Ontwerpster Trine Andersen, voor het hippe designmerk Ferm Living. Officieel behoort deze plunjezak tot de kinderlijn van Ferm Living en bij MisterDesign vind je hem dan ook tussen de kinderkamer accessoires. Zelf vind ik het niet per se een kindertas, je kunt ‘m ook prima meenemen naar je yogaklas of voor een nachtje weg. Maar ik snap wel waarom hij in de kinderlijn zit, want hij is ook heel geschikt als hippe luiertas of als fijne weekendtas voor baby’s en kindjes die een nachtje gaan logeren.

Winactie tas ferm living Mary J MisterDesign1

De Mint Dot PlunjezakΒ draagt lekker door de brede schouderbanden. Binnenin vind je een groot vak en een paar handige zijvakken. De tas sluit met een goudkleurige rits. De gewatteerde plunjezak is lekker zacht, gemaakt van organisch katoen en de afmetingen zijn 44 x 17 centimeter.

Kortom, een hele fijne stijlvolle tas voor jezelf of voor je kindjes. En wie weet loop jij er binnenkort mee over straat! Ik vind het in ieder geval een eer om zo’n mooie tas te mogen verloten onder mijn lezers. Lees snel hieronder hoe je ‘m kunt winnen.

Winactie mint dot plunjezak van Ferm Living

Dan nu de winactie!Β Meedoen is super simpel:

 1. Volg Mary J. op Instagram en/of Facebook
 2. Volg MisterDesign op Instagram en/of Facebook
 3. Laat op mijn Instagram, Facebook of hier onder het blog een berichtje achter met je naam

Meedoen kan tot 1 juli 2017, daarna verloot ik de tas onder de deelnemers. Doe je mee?

Winactie tas ferm living Mary J MisterDesign1

* Voor dit artikel heb ik samengewerkt met MisterDesign
\\ Vond je deze post leuk en wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? 
Volg Mary J. dan op Instagram, Facebook of Twitter
Share This Post:

Nicolette

 • Wauw wat een mooie tas! Ideaal om mijn brei- en haakprojecten overal mee naar toe te slepen. Ik doe graag mee!

 • Een te leuke hippe tas voor Lieke die iedere week bij haar opa en oma logeert! Ik doe dus graag mee met deze winactie. Grtjes karlijn

 • Wat een onwijs gave tas dit! Die ik graag meeneem uit logeren πŸ’ Ik doe graag mee met de winactie! En promoot de tas dan ook met alle liefde om mijn schouder op mijn instagram πŸ™‹πŸΌ

 • Wat een mooie tas en precies in de kleur van mijn dochters kamer πŸ™‚
  Fijne winactie MaryJ. Groetjes Eveline

 • Wat een mooi model! Ik zal de tas heel goed kunnen gebruiken voor een nachtje weg. Mooi merk ook! Ik ga duimen..liefs Daimy

 • Ohhhh deze tas is gemaakt voor mij! Wauwie perfecte kleurcombi, die zou ik heel graag willen winnen. Ben groot fan van ferm living (en natuurlijk ook van jou en MisterDesign ;-P ) Ik volg jullie beide al met veel plezier. Ik waag een gokje en nog een gokje en nog een gokje.. πŸ˜‰

 • Wauw wat een beauty. Ik waag graag een kansje. Ideaal om mee te nemen als mijn dochtertje en ik gaan zwemmen maar ook volgende maand als we op vakantie gaan naar italieπŸ˜πŸ’•πŸ€ ig naam: nicolemonsieurs

 • Hoi! Ik was nog helemaal niet bekend met je blogs, maar ik moet zeggen, wat ziet het er geweldig uit’!
  Mooi fris disign en makkelijk in gebruik.
  Ik kwam op je blog omdat mijn interesse werd gewekt door de tas die je weggeeft. Ik ga altijd met tegenzin naar de sport, maar misschien met een nieuwe tas veranderd dit. Kan ik er al met een ander gevoel naar toe

 • Haii, ten eerste wat schrijf je leuke blogs.. leuk om te lezen!
  En wat een toffe tassss van Ferm Living 😍 zou leuk zijn voor mijn dochter of voor mij zelf voor de yoga lesjes die ik volg πŸ’ƒ

 • Wat een mooie winactie! Leuke, handzame en ideale tas lijkt mij. Ik doe heel graag mee met de winactie. Mijn zoontje van 5 maanden gaat binnenkort voor het eerst uit logeren bij zijn opa. Ik geef hem liever deze tas mee dan die van het grote blauwe meubelwarenhuis met gele letters πŸ˜‰

 • Yay, ik ben een keer op tijd met reageren ;-)) Dit is wel de perfecte tas voor Serra om haar dansspulletjes in te doen! Fingers crossed!

 • Wat een onwijs gaaf patroon en ontwerp. Ik doe graag mee πŸ˜ƒ Super leuk te dragen bij een spijkerjasje en de benodigdheden van de kinderen kunnen er ook in. Niet geheel onbelangrijk! Chantal Pol-Verheijen πŸ˜ƒ

 • Wow! Wat een leukerd! Me net voorgenomen meer (lees: weer) te gaan sporten. Met deze tas kom ik daar niet meer onderuit!

 • Wat een gave tas!!! Mocht het geluk aan mijn zijde zijn, weet ik nog niet zo goed wat ik ermee zou doen… word het een logeertas voor mijn dochter van 4,5 jaar of hou ik hem gewoon lekker voor mezelf (als gewone of luiertas voor mijn zoontje…)
  Eerst maar duimen, dan zien we later wel wie er in ons gezin gelukkig mee kan maken πŸ™‚

 • Ik doe graag mee! Wat een ontzettend leuke tas!
  Na dezelfde luiertas voor 2 kindjes te hebben gebruikt, zou ik voor de 3e (die onderweg is) wel graag een nieuwe hippe tas willen!! Ik ga duimen!

 • 20 COMMENTS

  1. Marit Kroes 30 juni - 2017 Reply

   Ik doe graag mee! Wat een ontzettend leuke tas!
   Na dezelfde luiertas voor 2 kindjes te hebben gebruikt, zou ik voor de 3e (die onderweg is) wel graag een nieuwe hippe tas willen!! Ik ga duimen!

  2. Kim Schutte 30 juni - 2017 Reply

   Wat een geweldige combinatie van print en kleuren! Love it!

  3. Elaine de Vroedt 30 juni - 2017 Reply

   Wat een gave tas!!! Mocht het geluk aan mijn zijde zijn, weet ik nog niet zo goed wat ik ermee zou doen… word het een logeertas voor mijn dochter van 4,5 jaar of hou ik hem gewoon lekker voor mezelf (als gewone of luiertas voor mijn zoontje…)
   Eerst maar duimen, dan zien we later wel wie er in ons gezin gelukkig mee kan maken πŸ™‚

  4. Wendy Bil 30 juni - 2017 Reply

   Wow! Wat een leukerd! Me net voorgenomen meer (lees: weer) te gaan sporten. Met deze tas kom ik daar niet meer onderuit!

  5. Chantal Pol-Verheijen 28 juni - 2017 Reply

   Wat een onwijs gaaf patroon en ontwerp. Ik doe graag mee πŸ˜ƒ Super leuk te dragen bij een spijkerjasje en de benodigdheden van de kinderen kunnen er ook in. Niet geheel onbelangrijk! Chantal Pol-Verheijen πŸ˜ƒ

  6. Elvan 27 juni - 2017 Reply

   Yay, ik ben een keer op tijd met reageren ;-)) Dit is wel de perfecte tas voor Serra om haar dansspulletjes in te doen! Fingers crossed!

  7. Esther Pereira 27 juni - 2017 Reply

   Wat een gave tas! Deze zou heel welkom zijn als luiertas voor ons meisje dat wij in november verwachten. En tot die tijd kan ik hem mooi mee naar de yoga les nemen πŸ™‚

  8. Nicole de Roy 27 juni - 2017 Reply

   Wat een mooie winactie! Leuke, handzame en ideale tas lijkt mij. Ik doe heel graag mee met de winactie. Mijn zoontje van 5 maanden gaat binnenkort voor het eerst uit logeren bij zijn opa. Ik geef hem liever deze tas mee dan die van het grote blauwe meubelwarenhuis met gele letters πŸ˜‰

  9. Marijke 24 juni - 2017 Reply

   Haii, ten eerste wat schrijf je leuke blogs.. leuk om te lezen!
   En wat een toffe tassss van Ferm Living 😍 zou leuk zijn voor mijn dochter of voor mij zelf voor de yoga lesjes die ik volg πŸ’ƒ

  10. Renee Segbers 22 juni - 2017 Reply

   Hoi! Ik was nog helemaal niet bekend met je blogs, maar ik moet zeggen, wat ziet het er geweldig uit’!
   Mooi fris disign en makkelijk in gebruik.
   Ik kwam op je blog omdat mijn interesse werd gewekt door de tas die je weggeeft. Ik ga altijd met tegenzin naar de sport, maar misschien met een nieuwe tas veranderd dit. Kan ik er al met een ander gevoel naar toe

  11. Nicole van Dongen-Monsieurs 21 juni - 2017 Reply

   Wauw wat een beauty. Ik waag graag een kansje. Ideaal om mee te nemen als mijn dochtertje en ik gaan zwemmen maar ook volgende maand als we op vakantie gaan naar italieπŸ˜πŸ’•πŸ€ ig naam: nicolemonsieurs

  12. Mirte 19 juni - 2017 Reply

   Ohhhh deze tas is gemaakt voor mij! Wauwie perfecte kleurcombi, die zou ik heel graag willen winnen. Ben groot fan van ferm living (en natuurlijk ook van jou en MisterDesign ;-P ) Ik volg jullie beide al met veel plezier. Ik waag een gokje en nog een gokje en nog een gokje.. πŸ˜‰

  13. Marloes Kuiper 18 juni - 2017 Reply

   Wat een gave tas!! Heeft June straks mss haar eigen tas ipv die van haar broer πŸ˜‰

  14. Evelien 17 juni - 2017 Reply

   Heel mooi en ideaal als sporttas. Ik doe graag mee en volg op ig (devosevelien)

  15. Daimy 17 juni - 2017 Reply

   Wat een mooi model! Ik zal de tas heel goed kunnen gebruiken voor een nachtje weg. Mooi merk ook! Ik ga duimen..liefs Daimy

  16. Eveline 17 juni - 2017 Reply

   Wat een mooie tas en precies in de kleur van mijn dochters kamer πŸ™‚
   Fijne winactie MaryJ. Groetjes Eveline

  17. Shamar 16 juni - 2017 Reply

   Wat een onwijs gave tas dit! Die ik graag meeneem uit logeren πŸ’ Ik doe graag mee met de winactie! En promoot de tas dan ook met alle liefde om mijn schouder op mijn instagram πŸ™‹πŸΌ

  18. Karlijn 16 juni - 2017 Reply

   Een te leuke hippe tas voor Lieke die iedere week bij haar opa en oma logeert! Ik doe dus graag mee met deze winactie. Grtjes karlijn

  19. Manon Zwerver 16 juni - 2017 Reply

   Wauw wat een mooie tas! Ideaal om mijn brei- en haakprojecten overal mee naar toe te slepen. Ik doe graag mee!

  20. Linda Raaijmakers 16 juni - 2017 Reply

   Als moeder van een tweeling doe ik uiteraard mee voor deze leuke en vooral handige tas πŸ˜€

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.