Zelfmaak minipizza’s deel 2 – de Pizzarette (het nieuwe gourmetten)

De redactie van de Volkskrant heeft een neus voor nieuwe trends en hippe spulletjes. Zo ben ik dankzij een berichtje in de krant alweer een jaar de trotse eigenaar van een überhippe gieter in de vorm van een reusachtige koffiepot. Toen het net in de krant had gestaan moest ik nog via de designers een schaars exemplaar bemachtigen, maar inmiddels staat ie gewoon bij allerlei woon- en frutselwinkels in de etalage. Goed getrendwatcht dus van de redactie.

Dit weekend was ik opnieuw blij verrast met wat de trendspotters nu weer voor hips hadden ontdekt. Een klein pizzaoventje (cute!) waarmee je aan tafel met 4 of 6 personen je eigen pizzaatjes kunt bakken. Een soort gourmetten dus, maar dan met minipizza’s. Geniaal bedacht! Want zeg nou zelf, gourmetten en steengrillen is zo niet meer van deze tijd.

Pizzarette voor minipizza's
Pizzarette voor minipizza’s

Zelf vind ik ‘m extra cool omdat ik bij gast-eters vaak grijp naar de succesformule ‘minipizza-party’ (zie mijn eerdere blogpost), waarbij iedereen aan tafel z’n eigen pizzaatjes belegt en ik steeds naar de keuken loop om ze in en uit de oven te halen. Dat is dankzij deze geweldige uitvinding niet meer nodig, je bakt ze gewoon aan tafel.

Het zou me niks verbazen als de Pizzarette (want zo heet het apparaat) een ware trend gaat worden. Gourmetkoning Tefal kan z’n borst nat maken. Bij mij staat ie in ieder geval op m’n verlanglijstje. Bij jullie ook?

De Pizzarette is via verschillende (web)winkels te koop. Even Googelen dus voor de beste prijs.

Wil je de Pizzarette in actie zien? Bekijk dan even het leuke filmpje op www.pizzarette.nl.

Share This Post:

Nicolette

 • Hoi Nicolette,
  coole blog heb je, goed ideeen.
  Die pizarette lijkt me erg leuk om te doen! Volgens mij waren ze er rond de feestdagen ook al, heel slim van de retailers natuurlijk.

  Mireille

 • 4 COMMENTS

  1. eetstoornis 04 augustus - 2012 Reply

   Wij hebben deze ook al thuis 🙂 werkt geweldig als je eens met vrienden gaat eten, beetje hetzelfde gevoel als qourmetten

  2. ellen 20 juli - 2012 Reply

   Te cool!! Super leuk. Staat vanaf nu op mijn verlanglijstje!

  3. Mireille 13 juli - 2012 Reply

   Hoi Nicolette,
   coole blog heb je, goed ideeen.
   Die pizarette lijkt me erg leuk om te doen! Volgens mij waren ze er rond de feestdagen ook al, heel slim van de retailers natuurlijk.

   Mireille

  4. Marije 24 juni - 2012 Reply

   Wow, echt cool! Dan gaan we alleen nog maar pizza etenop broer-zus diner 🙂
   Leuke blogpost!

  Leave A Comment

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.